Advertisements
December 10, 2019
  • 5:35 pm Vodafone introduce cartele SIM cu dimensiune injumatatita pentru a reduce deseurile plastice
  • 7:01 am World PR Report 2020: 3.600 de manageri din întreaga lume vorbesc despre reputaţie şi tendinţele în comunicare
  • 7:00 am Mastercard introduce Identity Check™, soluția care asigură securitatea crescută a tranzacțiilor online
  • 5:49 pm Startarium: 10 idei de afaceri lansate în crowdfunding cu mai puțin de 10.000 de euro
  • 5:48 pm De Black Friday, clienții care achită cu Mastercard sau Maestro pot câștiga un BMW I3
127 vizualizări

PocketBook anunță actualizarea seriei de produse Basic cu două modele noi – e-readerul de nivel începător PocketBook Basic 3 cu modul Wi-Fi, pentru cei care apreciază simplitatea, și mult-așteptatul PocketBook Basic Lux cu iluminat frontal, care ușurează și mai mult cititul comod.

Pocket Book Basic Lux

Ambele dispozitive au un ecran de 6 inch de ultimă generație E Ink Carta™, ce garantează un contrast mare al imaginii și confort pentru ochi în timpul cititului. Totuși, PocketBook Basic Lux are proprietăți optice avansate datorită rezoluției HD (1024 x 758 pixeli) și vă permite un citit mai comod în orice condiții de lumină ambientală datorită iluminatului frontal încorporat.

Pe lângă cei 8 GO de memorie internă, dispozitivele de citit sunt prevăzute cu un slot pentru carduri microSD, ceea ce permite extinderea memoriei cu până la 32 GO. Noile dispozitive din seria PocketBook Basic pot fi mereu în buzunarul utilizatorului, care poate să aleagă o carte din biblioteca virtuală, ce poate să conțină până la 2000 de cărți. Un cadou plăcut vine sub forma a 97 cărți electronice gratuite preinstalate în 14 limbi, printre care 8 în englezăși 7 în germană.

PocketBook Basic 3, la fel ca PocketBook Basic Lux, are un modul Wi-Fi încorporat. Alături de Dropbox, Send-to-PocketBook și PocketBook Sync permit încărcarea rapidă și ușoară a oricărui conținut electronic pe dispozitiv, fără a fi necesară conectarea la un calculator.

Oferind libertatea maximă la citire, dispozitivele e-reader acceptă fără conversie 17 formate de cărți și 4 formate grafice, cum ar fi JPEG, BMP, PNG, TIFF. Dicționarele preinstalate sunt indispensabile când citiți într-o limbă străină.

Ambele dispozitive au o greutate redusă de doar 170 de grame, fiind suficient de mobile și comode pentru a fi folosite oriunde, chiar și pe drum. Noile dispozitive e-reader au un design compact și sunt dotate cu un buton ergonomic în 5 direcții, putând fi manipulate chiar și cu mâna în care le țineți.

PocketBook Basic Lux cu o culoare clasică maro închis se va potrivi perfect, indiferent de stilul posesorului său. PocketBook Basic 3 va fi disponibil în două culori: alb – pentru cei stilați și curajoși și negru – pentru cei care preferă eleganța clasică.

E-readerele Pocket BookBasic Lux si Basic 3 sunt disponibile in magazinele partenere ale MGT Educational .

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: