Advertisements
December 14, 2019
  • 5:35 pm Vodafone introduce cartele SIM cu dimensiune injumatatita pentru a reduce deseurile plastice
  • 7:01 am World PR Report 2020: 3.600 de manageri din întreaga lume vorbesc despre reputaţie şi tendinţele în comunicare
  • 7:00 am Mastercard introduce Identity Check™, soluția care asigură securitatea crescută a tranzacțiilor online
  • 5:49 pm Startarium: 10 idei de afaceri lansate în crowdfunding cu mai puțin de 10.000 de euro
  • 5:48 pm De Black Friday, clienții care achită cu Mastercard sau Maestro pot câștiga un BMW I3
147 vizualizări

Urmatorii antreprenori au devenit lideri tehnologici datorita indraznelii si inteligentei lor. Iata 17 citat din partea celor mai aprigi jucatori din industrie.

Elon Musk: „As vrea sa mor pe planeta Marte, dar nu la impact”

Mark Zuckerberg: „Mobilizeaza-te rapid si strica lucruri. Daca nu strici nimic, inseamna ca nu te deplasezi suficient de rapid”

Steve Jobs: „De cand sunt eu aici (n.a., sef al Apple), nimeni nu a incercat sa ne „inghita”. Cred ca le e teama de gustul nostru”

Sheryl Sandberg: „Daca ti se ofera un loc intr-o racheta spatiala, nu intreba ce loc ai primit. Urca-te si atat!”

Seth Godin: „Asteptarea perfectiunii nu este niciodata la fel de inteligenta ca progresul in sine”

Catharina Burns: „Aduna-ti puterile si constientizeaza importanta contributiei la lumea din jur, prin talentul tau. Lucreaza ceea ce iti place. Esti responsabil pentru talentul care ti-a fost incredintat”

Todd Garland: „Vorbeste-le deschis oamenilor despre ideile tale. Foloseste lipsa lor de interes sau dubiul pentru a-ti alimenta motivatia de a infaptui lucrurile!”

Estee Lauder: „Ai incredere in instinctele tale”

Biz Stone: „Sincronizarea, perseverenta si zece ani de incercari te vor face sa arati la final ca si cum ai fi obtinut succesul peste noapte”

Chris Dixon: „Oamenii capabili sa faca indeajuns de multi bani incat sa nu mai lucreze niciodata sunt aceiasi care nu renunta la munca”

Paul Graham: „Este greu sa realizezi un obiectiv la care nu te gandesti cand te afli la dus…”

Marc Benioff: „Ai ales calea gresita, daca nu te simti bine cu jobul tau. Mai mult, daca drumul nu este anevoios, uneori, inseamna ca nu ti-ai asumat destule riscuri”

Michael Bloomberg: „Nu te teme de autoevaluare, ai incredere in aptitudinile tale si nu ii lasa pe nenorociti sa te doboare”

Martha Stewart: „Cred ca este foarte important ca orice incerci sa faci, sa vinzi, sa predai…sa fie un lucru bun. Un singur produs prost si stii ce se va intampla? Nu vei mai fi acolo peste zece ani”

Catherine Cook: „Daca nu faci greseli, inseamna ca nu iei decizii”

Aaron Levie: „Produsul care castiga este acela care ii leaga pe consumatori de viitor, nu acela care necesita un salt urias”

Kevin Systrom: „Cred ca daca nu te concentrezi doar asupra banilor, vei fi mai sanatos psihic, pentru ca, pe termen lung, acest lucru te poate innebuni”

sursa material: http://aplus.com

foto: http://s3.amazonaws.com

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: