Advertisements
December 11, 2019
  • 5:35 pm Vodafone introduce cartele SIM cu dimensiune injumatatita pentru a reduce deseurile plastice
  • 7:01 am World PR Report 2020: 3.600 de manageri din întreaga lume vorbesc despre reputaţie şi tendinţele în comunicare
  • 7:00 am Mastercard introduce Identity Check™, soluția care asigură securitatea crescută a tranzacțiilor online
  • 5:49 pm Startarium: 10 idei de afaceri lansate în crowdfunding cu mai puțin de 10.000 de euro
  • 5:48 pm De Black Friday, clienții care achită cu Mastercard sau Maestro pot câștiga un BMW I3
140 vizualizări

Al cincilea dispozitiv audio cu cip W1, produsul wireless de referință al căștilor Beats Studio 3 a fost lansat ieri. Comparativ cu predecesoarele Studio 2 nu s-au schimbat prea multe în ce privește designul, dar există multe modificări interne: produsul ne promite o anulare a zgomotului mai bună, 40h de baterie la maximum, încărcare rapidă și perne supra auriculare ce fac o întreagă zi de utilizare posibilă, scrie imagazin.ro.

A trecut un deceniu de când Beats by Dr. Dre, un brand foarte popular pentru utilizatorii medii, a fost conceput de către cantaretul de rap american după care au fost numite și de către Jimmy Iovine.

 Apple a cumpărat brandul în 2014, o completare grozavă la ambițiile de streaming de muzică ale gigantului; Apple l-a pus pe Iovine pe poziția de lider a serviciului Apple Music. Pe lângă propriile căști Apple, AirPods, doar produsele Beats posedă cipul W1 capabil de o sincronizare foarte rapidă.

Era și timpul ca Studio să primească o actualizare la rândul lor, iar a treia generație a adus îmbunătățiri tehnologice liniei de produse, dat fiind că angrenajele interioare au fost reînnoite cu totul. Beats Studio 3 au primit funcția de anulare adaptivă a zgomotului: monitorizează continuu sunetele externe folosind un algoritm numit Pure ANC cu ajutorul a două microfoane și procesează date mereu pentru a-și da seama ce elemente pot deranja experiența de ascultare a muzicii. Produsul are o durată de viață de 22 de ore folosind această funcție și de maximum 40 de ore când este folosit pe setarea care economisește cel mai mult bateria, deci cu fir și fără anularea zgomotului.

Chiar dacă Beats funcționează cel mai eficient cu produsele Apple, ele pot fi conectate cu orice alt dispozitiv Bluetooth. O altă funcție nouă este cea adusă de pernițele supra auriculare dezvoltate pentru a face posibilă utilizarea lor o zi întreagă; alături de ele este și funcția de încărcare rapidă, cu ajutorul căreia trebuie să-ți încarci căștile doar 10 minute pentru a căpăta 3 ore de baterie.

Beats Studio 3 vor fi disponibile în 6 culori, iar în pachet vei primi obișnuita cutie pentru transport, un cablu USB-A – USB Micro-B, un ghid, certificatul de garanție și un cablu de 3.5mm RemoteTalk, scrie imagazin.ro.

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: