Advertisements
May 23, 2019
  • 3:27 pm Robotică învăţată prin joacă, gratuit, de Ziua Copilului, în Băneasa Shopping City
  • 3:25 pm Conferința anuală de presă 2019, București Bosch a înregistrat o creștere puternică în România
  • 3:23 pm Televizoare începând de la 299 lei pentru clienții Flanco prin programul Rabla pentru electrocasnice
  • 3:22 pm AVON pune în discuție standardele frumuseții clasice într-un panel special la Digital Divas 2019
  • 3:20 pm Poziția ANIS la declarația ministrului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale referitoare la strategia națională pentru Inteligență Artificială
1 vizualizări

Deloitte Technology Fast 50 Central Europe este un clasament al companiilor de tehnologie cu cel mai alert ritm de creștere din regiune pe o perioadă de până la 4 ani și care contribuie, prin inovație, la  progresul întregii industrii. Lista reunește companii cu o evoluție dinamică, care  transpun idei în soluții practice, cu impact la nivel local, regional sau global, cu ajutorul tehnologiei.

Cu o creștere de 324% a cifrei de afaceri în perioada 2013 – 2016, Tremend se află pe locul 47 la categoria Fast 50.

La începutul acestui an, Tremend a fost de asemenea inclus  în Financial Times 1000 și Inc. 5000 , două clasamente oficiale care listează firmele europene cu cea mai rapidă creștere.  Până în 2017 Tremend a avut o dezvoltare organică. Recent însă, compania  a demarat procedurile  de extindere printr-o operațiune de M&A care ar urma să fie finalizată în acest an.

 În 2017 Tremend și-a extins echipa cu 60 ingineri software, ceea ce a însemnat o creștere cu 60%. De asemenea compania a deschis un nou centru de dezvoltare în Brașov, care contribuie la dezvoltarea de soluții pentru clienți globali din domenii precum telecom, bancar, retail, media, industria auto. Alături de colegii din București, specialiștii din noul centru dezvoltă proiecte precum platforme de mobile banking, eCommerce sau marketplace, soluții pentru automobile autonome și de tele-medicină sau sisteme de infotainment auto.

Înființată în 2005 de Ioan Cocan și Marius Hanganu , Managing Partners, Tremend le oferă organizațiilor de diferite dimensiuni, de la companii Fortune 500 la startup-uri, expertiză tehnică și soluții bazate pe inteligența artificială, învățare automatizată, IoT, blockchain sau microservicii, pentru le accelera trecerea la următorul nivel de competitivitate.

 În următorii ani, Tremend vizează o continuare a extinderii în SUA, Europa de Vest și țările nordice.

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: