Advertisements
July 20, 2018
  • 8:26 pm Opinie Constantin Magdalina, expert Tendinte si tehnologii emergente: Frica de eșec în antreprenoriat
  • 3:01 pm Provision si Boldon James anunta un nou parteneriat in domeniul securitatii informatiei pentru Romania si Rep. Moldova
  • 2:57 pm Totul despre actualizarea sistemului ERP SAP Business One
  • 2:51 pm Cauti o agentie SEO? Iata ce ar trebui sa stii!
  • 2:46 pm Carturarul.ro – o noua platforma care prezinta recenzii de carti

Deloitte Technology Fast 50 Central Europe este un clasament al companiilor de tehnologie cu cel mai alert ritm de creștere din regiune pe o perioadă de până la 4 ani și care contribuie, prin inovație, la  progresul întregii industrii. Lista reunește companii cu o evoluție dinamică, care  transpun idei în soluții practice, cu impact la nivel local, regional sau global, cu ajutorul tehnologiei.

Cu o creștere de 324% a cifrei de afaceri în perioada 2013 – 2016, Tremend se află pe locul 47 la categoria Fast 50.

La începutul acestui an, Tremend a fost de asemenea inclus  în Financial Times 1000 și Inc. 5000 , două clasamente oficiale care listează firmele europene cu cea mai rapidă creștere.  Până în 2017 Tremend a avut o dezvoltare organică. Recent însă, compania  a demarat procedurile  de extindere printr-o operațiune de M&A care ar urma să fie finalizată în acest an.

 În 2017 Tremend și-a extins echipa cu 60 ingineri software, ceea ce a însemnat o creștere cu 60%. De asemenea compania a deschis un nou centru de dezvoltare în Brașov, care contribuie la dezvoltarea de soluții pentru clienți globali din domenii precum telecom, bancar, retail, media, industria auto. Alături de colegii din București, specialiștii din noul centru dezvoltă proiecte precum platforme de mobile banking, eCommerce sau marketplace, soluții pentru automobile autonome și de tele-medicină sau sisteme de infotainment auto.

Înființată în 2005 de Ioan Cocan și Marius Hanganu , Managing Partners, Tremend le oferă organizațiilor de diferite dimensiuni, de la companii Fortune 500 la startup-uri, expertiză tehnică și soluții bazate pe inteligența artificială, învățare automatizată, IoT, blockchain sau microservicii, pentru le accelera trecerea la următorul nivel de competitivitate.

 În următorii ani, Tremend vizează o continuare a extinderii în SUA, Europa de Vest și țările nordice.

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: