Advertisements
December 13, 2019
 • 5:35 pm Vodafone introduce cartele SIM cu dimensiune injumatatita pentru a reduce deseurile plastice
 • 7:01 am World PR Report 2020: 3.600 de manageri din întreaga lume vorbesc despre reputaţie şi tendinţele în comunicare
 • 7:00 am Mastercard introduce Identity Check™, soluția care asigură securitatea crescută a tranzacțiilor online
 • 5:49 pm Startarium: 10 idei de afaceri lansate în crowdfunding cu mai puțin de 10.000 de euro
 • 5:48 pm De Black Friday, clienții care achită cu Mastercard sau Maestro pot câștiga un BMW I3
378 vizualizări

EY anunță colaborarea cu UiPath, furnizorul de soluții software de automatizare a proceselor (RPA) și de automatizare inteligentă (IA), prin care dorește să ajute organizațiile de la nivel global să implementeze și să beneficieze de avantajele tehnologiei RPA.

Astfel, EY pune la dispoziția companiilor software-ul UiPath ale cărui capabilități ajută organizațiile să dezvolte servicii noi sau să-și conecteze sistemele existente la tehnologiile digitale bazate pe roboți, în vederea creșterii vitezei, eficienței și pentru a-și îmbunătăți și transforma serviciile.

Această colaborarea face parte din strategia globală a EY, de automatizare inteligentă a companiilor, prin care să aducă mai multă valoare clienților prin furnizarea de soluții de business specifice fiecărui sector.

Will automation change the world

Vargha Moayed (foto), liderul Centrului de Excelență în RPA și liderul departamentului de asistență în afaceri, EY România, spune: “Suntem foarte mândri că ceea ce a început ca o colaborare locală între EY România și UiPath a devenit acum una globală. Am construit un centru de excelență RPA în București pentru a ne putea ajuta clienții să profite pe deplin de această tehnologie care necesită nu numai cunoaștere tehnică, ci și o cunoaștere intimă a proceselor dintr-o companie și a felului în care ele pot fi optimizate. RPA este cu adevărat o tehnologie disruptivă care va fi o componentă-cheie a călătoriei digitale a oricărei organizații în anii ce vor urma.”

EY colaborează cu companii precum UiPath pentru a combina soluțiile inteligente de automatizare cu inteligența artificială (AI) și cu analiza inteligentă a datelor, astfel încât să fluidizeze transformările operaționale sau pe cele de la nivelul întregului model de business prin care trec companiile.

Compania EY este în acest moment unul dintre cei mai importanți utilizatori ai tehnologiei RPA, care folosește peste 1.100 de roboți în susținerea afacerilor și a clienților EY.

De exemplu, EY a colaborat cu UiPath pentru a ajuta un funizor global de asigurări să implementeze RPA și IA, printr-un demers adaptat la specificul industriei. Ca rezultat, asiguratorul și-a amortizat investiția și a redus ciclul de decontare a daunelor de la 10-15 zile la 1-2 zile, putând, astfel, să asigure o viteză și o eficiență crescute în serviciile prestate pentru clienți.

Daniel Dines, CEO și co-fondator al UiPath, spune: “Prin colaborarea cu EY, ajutăm mai multe companii să conștientizeze că RPA este o oportunitate reală de a obține beneficii importante, de la performanța proceselor de business la îmbunătățirea marjelor operaționale sau, în general, la creșterea competitivității. Experiența de implementare a EY și abilitatea firmelor membre EY de a furniza acest tip de servicii prin care asistă organizațiile pe parcursul întregii călătorii RPA, de la definirea strategiei la îmbunătățirea continuă și inovare, sunt esențiale în furnizarea de capabilități noi către organizații. “

Specialiștii UiPath și EY România vor discuta mâine despre beneficiile pe care le aduce RPA în cadrul 2nd Automation Conference. Powering the next wave of white-collar automation.

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

 1. Krishna Posted on March 22, 2018 at 4:48 am

  Hello,

  Great post. Can’t get any more straight forward than this article. Thanks!
  As I have been working on Blue Prism and UI Path but not Open span, I can only tell you the following.
  Personally, if feel UI Path is extremely user friendly.
  Speed of implementation would be very high but anyone who has worked on it can sense the delay problem that has to be improved upon.
  Can be used for various integration services with different workflow modules hence scoring high on re usability.
  Citrix environment automation and desktop contribute to major pros of this tool. The architecture of the tool ensures future proof, meaning it can evolve in unbelievable measures.
  It has a free community edition allowing everyone to download and learn with umpteen number of learning PDF’s and videos available online
  Only con is lack of control. No coding. Neither C# nor VB script can be run.

  Excellent tutorials – very easy to understand with all the details. I hope you will continue to provide.

  Regards,
  Krishna

  Reply
 2. Morgan lee Posted on June 26, 2018 at 8:00 am

  Hello Buddy,

  Love it absolutely! So crystalline. No mumbo jumbo. No non-sense. Straight and simple. You guys need a standing ovation for your good work.

  – Assign AME Roles and Responsibilities.
  – Grant Transaction Type Access to Users.
  – Navigate to Functional Administrator->Security->Grants and click on Create Grants button.
  – Create new transaction Type.
  – AME Setup.
  – You can see the newly created condition along with existing conditions.
  – Then click Finish button.
  It was cool to see your article pop up in my google search for the process yesterday. I started UiPath Training Tutorialblog for my training practice. Great Guide.
  Keep up the good work!

  Thanks a heaps,
  Krishna kumar

  Reply
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: