Learning Pro încheie un parteneriat cu Games For Business oferind în exclusivitate către organizațiile din România platforma de gamificare multiplu premiată Games For Business

Games For Business, furnizor al platformei de învățare prin gamificare cu peste 10 ani de experiență, încheie un parteneriat exclusiv cu compania de training și consultanță Learning Pro.

Learning Pro a încheiat un acord de parteneriat cu compania Games For Business, oferind în exclusivitate pe piața românească platforma multiplu premiată de gamificare Games For Business. Platforma de învățare Games For Business face transferul de informații și procesele de învățare mai eficiente prin crearea unei cereri interne de învățare, generată de un mecanism de motivare multidimensional.

Platforma Games for Business oferă o învățare bazată pe experiență, pe teme în care sistemele tradiționale de e-learning eșuează (informații organizaționale, politici, caracteristici de produse sau servicii, reglementări), prin integrarea informațiilor în lumea transparentă, motivantă și bazată pe reguli clare a jocurilor. Mai mult decât atât, platforma transmite informații și antrenează comportamente operând cu un mecanism motivațional care dezvoltă o atitudine autoreflexivă care stimulează învățarea.

«Lucrez cu platforme de e-learning de peste 12 ani. Soluțiile clasice de LMS (Learning Management System) nu mai pot răspunde cerințelor de engagement ale angajaților sau candidaților în procesele de resurse umane, cum ar fi recrutare, învățare sau employer branding. Angajații au nevoie astăzi să includă învățarea în activitatea de zi cu zi, într-o manieră care îi implică emoțional prin joc, așa numita gamificare, metodă care este din ce în ce mai solicitată de către clienții noștri. Am identificat soluția Games for Business printre alte soluții de gamificare existente pe piața globală, ca fiind una cu adevărat modernă, complexă și „out of the box”, care tratează angajatul ca pe un client, iar procesul de învățare este proiectat pe bază de algoritmi construiți pornind de la cele mai noi cercetări din neuroștiințe, cum ar învățarea spațiată repetitivă.» a declarat Cosmina Coman, Managing Director al Learning Pro.

Managerii de resurse umane, precum și orice manager care conduce echipe vor găsi în platforma Games for Business cea mai potrivită soluție la îmbunătățirea transferului de cunoștințe, adoptarea de noi comportamente și la creșterea și consolidarea brandului de angajator. Platforma și jocurile pot fi personalizate conceptual în funcție de scopul pe care îl au organizațiile, și, bineînțeles, și din perspectiva designului în funcție de pe identitatea vizuală a companiei.

Orice organizație din România poate beneficia de platforma de gamificare Games accesând website-ul www.gamesforbusiness.ro unde puteți solicita un demo al platformei sau contactând compania Learning Pro pe adresa de email: office@learningpro.ro.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s