Advertisements
December 9, 2019
  • 7:01 am World PR Report 2020: 3.600 de manageri din întreaga lume vorbesc despre reputaţie şi tendinţele în comunicare
  • 7:00 am Mastercard introduce Identity Check™, soluția care asigură securitatea crescută a tranzacțiilor online
  • 5:49 pm Startarium: 10 idei de afaceri lansate în crowdfunding cu mai puțin de 10.000 de euro
  • 5:48 pm De Black Friday, clienții care achită cu Mastercard sau Maestro pot câștiga un BMW I3
  • 3:49 pm Electrogrup dezvoltă, în premieră, o rețea 5G pe teritoriul Olandei
126 vizualizări

Games For Business, furnizor al platformei de învățare prin gamificare cu peste 10 ani de experiență, încheie un parteneriat exclusiv cu compania de training și consultanță Learning Pro.

Learning Pro a încheiat un acord de parteneriat cu compania Games For Business, oferind în exclusivitate pe piața românească platforma multiplu premiată de gamificare Games For Business. Platforma de învățare Games For Business face transferul de informații și procesele de învățare mai eficiente prin crearea unei cereri interne de învățare, generată de un mecanism de motivare multidimensional.

Platforma Games for Business oferă o învățare bazată pe experiență, pe teme în care sistemele tradiționale de e-learning eșuează (informații organizaționale, politici, caracteristici de produse sau servicii, reglementări), prin integrarea informațiilor în lumea transparentă, motivantă și bazată pe reguli clare a jocurilor. Mai mult decât atât, platforma transmite informații și antrenează comportamente operând cu un mecanism motivațional care dezvoltă o atitudine autoreflexivă care stimulează învățarea.

«Lucrez cu platforme de e-learning de peste 12 ani. Soluțiile clasice de LMS (Learning Management System) nu mai pot răspunde cerințelor de engagement ale angajaților sau candidaților în procesele de resurse umane, cum ar fi recrutare, învățare sau employer branding. Angajații au nevoie astăzi să includă învățarea în activitatea de zi cu zi, într-o manieră care îi implică emoțional prin joc, așa numita gamificare, metodă care este din ce în ce mai solicitată de către clienții noștri. Am identificat soluția Games for Business printre alte soluții de gamificare existente pe piața globală, ca fiind una cu adevărat modernă, complexă și „out of the box”, care tratează angajatul ca pe un client, iar procesul de învățare este proiectat pe bază de algoritmi construiți pornind de la cele mai noi cercetări din neuroștiințe, cum ar învățarea spațiată repetitivă.» a declarat Cosmina Coman, Managing Director al Learning Pro.

Managerii de resurse umane, precum și orice manager care conduce echipe vor găsi în platforma Games for Business cea mai potrivită soluție la îmbunătățirea transferului de cunoștințe, adoptarea de noi comportamente și la creșterea și consolidarea brandului de angajator. Platforma și jocurile pot fi personalizate conceptual în funcție de scopul pe care îl au organizațiile, și, bineînțeles, și din perspectiva designului în funcție de pe identitatea vizuală a companiei.

Orice organizație din România poate beneficia de platforma de gamificare Games accesând website-ul www.gamesforbusiness.ro unde puteți solicita un demo al platformei sau contactând compania Learning Pro pe adresa de email: office@learningpro.ro.

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: