JOBURI IN IT&C. Joburi la CyberGhost

241 vizualizări

Către JOBURI

Software Developer Swift (M/W)

POZIŢIA DESCHISĂ ÜBACH-PALENBERG / GERMANIA

Descrierea postului:
Pentru a extinde echipa noastră de dezvoltare în Germania, căutam un programator inteligent si creativ. Focusul tău va fi programarea, îmbunatațirea şi modernizarea cliențiilor nostri de iOS și OS X.

Web developer JavaScript / HTML / CSS (M/W)

POZIŢIA DESCHISĂ ÜBACH-PALENBERG / GERMANIA

Descrierea postului:
Pentru a extinde și a sprijini echipa noastră de dezvoltare din Germania, căutăm un web developer inteligent și creativ. Focusul tău va fi dezvoltarea în JavaScript, HTML și CSS. Vei avea grijă de site-ul nostru și vei fi responsabil cu îmbunătățirile interfeței noastre web pe clienții de Windows, OS X și Android.

Senior PHP / MySQL Developer (M/W)

POZIŢIA DESCHISĂ ÜBACH-PALENBERG / GERMANIA

Descrierea postului:
Pentru a extinde și a sprijini echipa noastră de dezvoltare din Germania, căutăm un PHP developer experimentat. Focusul tău va fi munca cu RESTful API și sistemul CyberGhost de backend.

Ce asteptăm:
Ai mai mult de 3 ani de experiență profesională în PHP development folosind Zend Framework și abilități avansate de MySQL. De asemenea, ești în stare să realizezi aplicații PHP sigure, scalabile și de înaltă performanță. Ideal, ești familiarizat cu principiul serviciilor web RESTful, în timp ce injecțiile SQL și Top 10 OWASP sunt inamicii tăi, Netbeans fiind cel mai bun prieten al tău.

Un grad ridicat de fiabilitate şi de încredere este obligatoriu. Totodată, este necesară creativitate pentru a îmbunătăți serviciul nostru, nivel avansat de limba Engleză (scris și vorbit) și abilitatea de a identifica și rezolva probleme din proprie inițiativă.

Ce oferim:
Îți oferim sansa de a te alătura unui Startup format din tineri, foarte motivați, pentru a iți realiza ideile, pentru a te dezvolta profesional şi pentru a face din internet un loc mai sigur.

Locaţia ta de lucru este Ubach-Palenberg (lângă Aachen).

Despre noi:
CyberGhost S.A. este o companie de securitate online cu capital privat, situată în Bucureşti, România şi unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de soluții de anonimizare digitală din Europa. Compania are peste 50 de angajaţi, dintre care o parte sunt programatori care activează în sediul nostru Germania și o altă parte sunt specialiști IT și marketing care lucrează în biroul nostru din Bucuresti. Împreună am creat un serviciu extraordinar de anonimizare folosit de peste 15 de milioane de utilizatori din întreaga lume! Din martie 2012 avem certificări oferite de Security Management System (ISMS) prin QSCert, bazat pe standardele specifice industriei ISO27001 și ISO9001. Aceste certificări confirmă securitatea datelor utilizatorului, precum şi calitatea înaltă a tuturor proceselor interne de securitate.

Ți-am atras atenția?
În cazul acesta te rugăm să trimiți documetele complete de aplicare împreună cu salariul așteptat și cea mai apropiată dată de începere la:

Contact
Timo Beyel
Director Dezvoltare
Phone: +49 2451 40 99 79 3
Email: timo.beyel@cyberghost.ro

Advertisements