Advertisements
May 23, 2019
  • 3:27 pm Robotică învăţată prin joacă, gratuit, de Ziua Copilului, în Băneasa Shopping City
  • 3:25 pm Conferința anuală de presă 2019, București Bosch a înregistrat o creștere puternică în România
  • 3:23 pm Televizoare începând de la 299 lei pentru clienții Flanco prin programul Rabla pentru electrocasnice
  • 3:22 pm AVON pune în discuție standardele frumuseții clasice într-un panel special la Digital Divas 2019
  • 3:20 pm Poziția ANIS la declarația ministrului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale referitoare la strategia națională pentru Inteligență Artificială
1 vizualizări

 

EasyIC Design SRL anunță oficial că din 9 Noiembrie 2017 a devenit membru în cadrul Xilinx Alliance Program. 

Xilinx Alliance Program este un ecosistem mondial al companiilor calificate care colaborează cu Xilinx pentru a promova dezvoltarea tehnologiilor de programare.
Folosind platforme si standarde deschise, Xilinx a construit acest ecosistem pentru a satisface nevoile cliențiilor săi și se angajează să-și asume succesul pe termen lung.
EasyIC va susține clienții Xilinx prin expertiza sa de design FPGA și portofoliul de modele functionale sintetizabile (Bus Functional Models).
Portofoliul de produse al EasyIC conține modele complet functionale, configurabile și „clock-accurate” ce pot fi adaptate pe o gama largă de dispozitive Xilinx.
Modelele sintetizabile pot fi folosite în simulare și apoi refolosite pentru o validare intensivă și depanare în cadrul Xilinx FPGA și platformelor de emulare.
“EasyIC este încântată să facă parte din Xilinx Alliance Program” spune Dragos Vlad, Directorul general al companiei EasyIC Design. “Modele noastre functionale au fost deja validate din punct de vedere al productivității de către un număr de clienți de top și am primit un feedback excelent pentru aportul lor în validarea complexă a chip-urilor. Acum așteptăm cu nerăbdare să contribuim cu modelele noastre sintetizabile și expertiza de design în cadrul comunității Xilinx.”
“Xilinx este încântat să ureze bun venit echipei EasyIC în cadrul Xilinx Alliance program” spune Mark Bowlby, Directorul Departamentului de Marketing strategic ecosistemic. “Depunem eforturi constante pentru a ne extinde ecosistemul și a include noi membri și soluții compatile cu interesul utilizatorilor tehnologiilor Xilinx FPGAs, SoCs și 3DICs.”
Viziunea EasyIC Design este de a oferi cliențiilor și partenerilor noștri acces la produse și servicii de cea mai înaltă calitate combinate cu un suport operațional deosebit. Scopul produselor noastre inovative este de a oferi clienților noștri posibilitatea a atinge nivelul maxim de productivitate pe parcursul întregului ciclu de dezvoltare SoC și, în cele din urmă, un timp rapid de comercializare.
Pentru mai multe informații vă invităm să accesați  www.easyic.com.
Xilinx este lider furnizor de produse semiconductoare programabile, incluzând FPGA, SoCs, MPSoCs, RFSoCs și IC-uri 3D.
Xilinx este dezvoltator unic de aplicații sustentabile din punct de vedere software, dar, în același timp, optimizate din punct de vedere hardware – susținând astfel dezvoltarea în segmente precum Cloud Computing, 5G Wireless, Embedded Vision și Industrial IoT.
Pentru mai multe informații: www.xilinx.com.

www.easyic.com
www.xilinx.com

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: