Advertisements
June 15, 2019
  • 3:20 pm Cum arată noul concept de taxi aerian Uber și alte anunțuri făcute de companie la cea de-a treia ediție a summit-ului anual de transport aerian Elevate
  • 3:18 pm Golin & iSense Solutions: Care sunt principalii factori de influenţă şi cum iau deciziile noile generaţii
  • 3:15 pm Mastercard lansează soluţii inovatoare pentru sistemul de open banking
  • 3:12 pm Samsung anunță lansarea lui XCover 4s
  • 3:10 pm Tehnici esențiale de creștere a conversiei vânzărilor online
19 vizualizări

Reprezentantul din Romania al principalului producator european de acoperisuri a implementat solutii software pentru managementul fluxurilor de lucru si al proceselor de analiza si raportare. Este vorba despre filiala din Cluj a companiei Bauder, un producator german cu o experienta de 160 de ani in industria constructiilor, care a implementat sistemele ERP si Business Intelligence de la Senior Software.

Cu o cifra de afaceri de peste 4,3 milioane de euro, Bauder Romania este filiala producatorului german Bauder de sisteme pentru acoperis. Compania include sase fabrici in Germania si Austria, 13 filiale in Europa si peste 850 de angajati,  situandu-se in top trei producatori de membrane bituminoase la nivel european. Filiala Bauder din Romania si-a inceput activitatea in 2005 si principalele produse din portofoliul companiei sunt acoperisurile pentru terasa, acoperisurile verzi si cele sarpanta.

Dezvoltarea din ultimii ani a afacerii a determinat cresterea volumului de vanzari si, implicit, a volumului de date generat de Bauder Romania. Astfel, compania intampina dificultati in emiterea de rapoarte si analize de business la timp, iar managementul operatiunilor a devenit o adevarata provocare. Pentru a rezolva aceste probleme, conducerea companiei a decis sa implementeze solutiile integrate SeniorERP -€“ pentru managementul resurselor si SeniorVisualBI -€“ pentru raportare si analiza avansata.

“Odata cu cresterea volumului de vanzari, implementarea unei solutii de tip ERP a devenit o necesitate. Programele pe care le foloseam nu mai faceau fata cerintelor noastre. Aveam nevoie de rapoarte emise intr-un timp mult mai scurt, cu informatii la zi si cu date relevante si la obiect. Experienta pe piata si validarea data de alte companii ne-au convins sa colaboram cu Senior Software. Totodata, am apreciat know-how-ul si profesionalismul echipei care ne-a ajutat sa intelegem cum se poate adapta sistemul in functie de necesitatile companiei Bauder”€, a declarat Abram Arpad, Director General Bauder Romania.

Cu ajutorul sistemului ERP de la Senior Software, compania urmareste mai usor situatia incasarilor si a altor parametri financiari. Solutia ofera echipei de management posibilitatea de a optimiza permanent fluxurile de documente si procesele din cadrul Bauder Romania prin accesul la date in timp real, asigurand o imagine completa si corecta asupra business-ului.

In acelasi timp, furnizorul de acoperisuri de la Cluj utilizeaza cu succes si sistemul Business Intelligence de la Senior Software cu ajutorul caruia reuseste sa creeze analize de business complexe si astfel, sa ia decizii mai rapide si informate. Mai mult, filiala din Romania si-a imbunatatit comunicarea cu Bauder International, reusind sa intocmeasca si sa trimita la timp rapoartele si bugetele de business.

“€œAveam nevoie de un sistem de raportare si analiza intuitiv care sa ne permita sa trimitem producatorului din Germania rapoarte cu date relevante si precise, in timp real. Cel mai important beneficiu pe care ni-l ofera solutiile este cel de a avea o situatie la zi in privinta raportarilor si a bugetarii, ceea ce ne ajuta sa eliminam problema intarzierilor. In industria in care noi activam, implementarea solutiilor ERP si BI sunt, fara indoiala, investitii necesare”€, a adaugat directorul general Bauder Romania.

Infiintata in 2003, compania Senior Software este un jucator inovator pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata: ERP, BI, CRM, SFA, SCM, CPM, E-commerce, APS si MES.

300+ implementari de success
14 ani de experienta
140 angajati
20% crestere CA

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: