Advertisements
December 9, 2019
  • 5:35 pm Vodafone introduce cartele SIM cu dimensiune injumatatita pentru a reduce deseurile plastice
  • 7:01 am World PR Report 2020: 3.600 de manageri din întreaga lume vorbesc despre reputaţie şi tendinţele în comunicare
  • 7:00 am Mastercard introduce Identity Check™, soluția care asigură securitatea crescută a tranzacțiilor online
  • 5:49 pm Startarium: 10 idei de afaceri lansate în crowdfunding cu mai puțin de 10.000 de euro
  • 5:48 pm De Black Friday, clienții care achită cu Mastercard sau Maestro pot câștiga un BMW I3
180 vizualizări

Daniel Metz, CEO-ul NTT DATA ROMANIA, va fi speaker la @Seminarul aproape gratuit, pe tema „Clientul digital si conflictul de generatii de viitor”.

Evenimentul se va desfasura in data de 19 decembrie 2017, ora 18.30, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca.

Vrei sa afli informatii valoroase si sa ajuti o cauza nobila in acelasi timp?

Vino la Seminarul Aproape Gratuit. Ca in fiecare an, in preajma Craciunului, organizam evenimentul nostru de suflet: Seminarul Aproape Gratuit. E un eveniment caritabil in care iti oferim valoare si asteptam in schimb sa ne ajuti sa sprijinim o cauza umanitara.

Si anul acesta vrem sa ii ajutam pe tinerii dependenti de dializa de la Asociatia pentru Solidaritate si Empatie Delia Gradinaru. Acesti tineri isi petrec viata, si asa foarte scurta, legati de aparatul care le curata sangele de toxine o data la 48 de ore.

Asociatia are grija ca zilele acestor copii sa nu se rezume doar la sedintele de dializa. In fiecare an ii duce in tabara la mare vara, iar iarna organizeaza o tabara de Craciun. Dar pentru asta au nevoie de fonduri. Au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor.

Vino la Seminarul Aproape Gratuit si ajuta copiii dependenti de dializa! Speakerii de anul acesta sunt Daniel Metz, Dan Pitic si Lorand Soares Szasz.

Daniel Metz este CEO NTT Data Romania, unul dintre “parintii IT-ului din Cluj”. A inceput cu 10 angajati in anul 2000 si are acum 1.500 de oameni in subordine si o cifra de afaceri de 60 de milioane de euro.

Dan Pitic este unul dintre cei mai apreciati antreprenori clujeni, cu mai multe afaceri de success, cea mai cunoscuta fiind Ax Perpetuum Impex.

Lorand Soares Szasz este unul dintre cei mai apreciati experti in cresterea accelerata a firmelor din Romania. Autor al mai multor carti despre dezvoltarea afacerilor sustine seminarii, cursuri de antreprenoriat si vanzari in toata tara si in strainatate.

Vino la Seminarul Aproape Gratuit sa afli sfaturi practice sa te ghideze atat in viata profesionala, cat si in cea personala si impreuna sa ii ajutam pe tinerii cu insuficienta renala.

Seminarul este „aproape” gratuit, prin urmare, ca sa ai acces, trebuie sa contribui la donatiile pentru tinerii de la Asociatia pentru Solidaritate si Empatie Delia Gradinaru. Donatia recomandata este 50 de lei si se face la intrarea la eveniment.

Ne vedem in 19 decembrie, de la ora 18:30, la Grand Hotel Italia. Rezerva-ti locul AICI: http://bit.ly/2jpLrGs si ajuta-ne sa-i ajutam!

Inregistrarile se fac DOAR pe linkul de inscriere: http://bit.ly/2jpLrGs

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: