Ce sunt sistemele de ticketing si de ce sunt ele atat de utile?

239 vizualizări

Implementarea unor sisteme care sa permita suportului de IT sa fie mai bine organizat, mai eficient si mai centrat pe nevoile clientilor, fie ca vorbim de transporturile publice sau de gestionarea fluxurilor de oameni de pe un stadion, ori dintr-o sala de sport este esentiala.

Implementarea sau instalarea acestor sisteme ticketing este recomandata pentru a contribui la imaginea unui brand in intregime, are impact asupra costurilor si veniturilor unei companii.

Helinick.ro este firma specializata in sisteme de siguranta si securitate, care iti ofera cele mai bune solutii si echipamente pentru tine si afacerea ta.

Sistemele de ticketing au un impact pozitiv in trei directii

1. Imbunatatesc serviciile dedicate clientilor si imaginea brandului;

2. Ajuta la economisirea de bani si timp;

3. Faciliteaza rezultate rapide care genereaza servicii mult mai performante.

Cum functioneaza?

In primul rand un astfel de sistem identifica clientul si ii permite accesul intr-un anumit spatiu, fie ca e vorba de un concert sau de o sala de sport.

Aceste sisteme inregistreaza toate perioadele in care clientul a folosit un anumit bilet.

Desi fac parte din viata noastra de zi cu zi, practic le folosim cand mergem cu mijloacele de transport public, cand intram intr-o cladire sau ne facem un abonament la sala, aceste sisteme sunt atat de usor de folosit incat rareori ne gandim cum ar fi viata noastra fara ele.

In cladirile moderne sistemul de ticketing este unul mai mult decat necesar. Printr-o cartela validata la intrare si la iesire angajatorul poate monitoriza timpul pe care angajatul l-a petrecut la birou, cat a intarziat sau cat a lucrat peste program.

Echipamentele pot fi adaptate in functie de cerintele fiecarui client.  Clientii pot opta pentru tichete cu coduri de bare de unica folosinta, utilizate in special la concerte, bratari RIFD si carduri de memorie.

Aceste sisteme au devenit foare populare in special pentru parcari. Imaginati-va o parcare cu plata in care o astfel de tehnologie nu ar exista.

Evident, ar fi un haos absolut deoarece mai multe persoane ar trebuie sa gestioneze intrarea si iesirea fiecarei masini din parcare, contorizarea timpului petrecut pe locul de parcare etc.

Un sistem de ticketing implementat intr-un astfel de loc asigura accesul pe baza unei cartele in parcare, iar la iesire clientul plateste suma cumulata si primeste un ticket cu care obtine accesul cu masina din acea parcare.

Aceste sisteme sunt de o reala eficienta in zilele noastre cand timpul e cel mai pretios lucru.

Daca vreti sa aflati mai multe informatii despre sistemele de securitate si siguranta, dar si cum le puteti implementa in afacerea dvs, apelati la Helinick.ro.

Specialistii companiei isi asuma responsabilitatea si va asigura cele mai optime si inteligente solutii pentru eficientizarea sigurantei din spatiile personale, publice sau private.

De la cumpararea si instalarea unui astfel de sistem, pana la servicii de mentenanta, specilistii Helinick va asigura o gama completa de servicii.

Advertisements