Trei trenduri in telefonia mobila pentru 2018. Ce gadget-uri si aplicatii vor prefera romanii

279 vizualizări

Desi nu mai este o noutate faptul ca vietile oamenilor sunt in permanenta inconjurate de device-uri mobile de tot felul, fiecare an aduce cu el noi tehnologii si inovatii in ceea ce priveste telefoanele. Acestea au scopul de a imbunatati experienta pe care o utilizatorii, dar si de a revolutiona felul in care acestia isi desfasoara activitatile obisnuite. Esti pasionat de telefoane mobile? Descopera, in cele ce urmeaza, cateva trenduri despre care trebuie sa stii in 2018.

Accesorii de calitate

Avand in vedere investitia facuta la achizitionarea unui smartphone de ultima generatie, dar si avantajele pe care ti le aduce acesta, este normal sa iti doresti sa ii oferi o protectie maxima. In prezent, se cauta accesorii de protectie confectionate din materiale de cea mai buna calitate, cum sunt husele pe care le gasesti aici, de la Itelmobile. Fiind confectionate din materiale durabile, este de preferat sa iti cumperi una, astfel incat sa te asiguri ca telefonul tau este in siguranta. Mai mult, tot la ItelMobile gasesti si incarcatoroare foarte rezistente. Acestea sunt utile si ofera o incarcare eficienta, rapida si sigura device-ului tau, fara a-l afecta in vreun fel.

Camere performante

In ultimii ani, s-a observat o scadere in ceea ce priveste tendinta de a mai cumpara aparate de fotografiat pentru realizarea fotografiilor profesioniste. Pasionatii de arta in general si, implicit, de fotografie, au inceput sa se foloseasca din ce in ce mai mult de camerele telefoanelor. Acest fapt se datoreaza rezolutiei din ce in ce mai bune pe care o au acestea, ce au evoluat foarte mult, dar si rapiditatii cu care pot edita fotografiile. Numeroasele aplicatii disponibile atat in App Store, cat si in Play Store iti ofera aceasta posibilitate si te ajuta sa creezi fotografii deosebite.

Securizare

Desi nu toate smartphone-urile au aceeasi perfomanta in ceea ce priveste securizarea, majoritatea telefoanelor de ultima generatie se dovedesc a fi mai siugure acum decat in anii trecuti. Astfel, cele mai bune device-uri mobile din prezent iti ofera posibilitatea de a-ti proteja documentele, fotografiile si alte date cu caracter privat sau nu, stocate pe acestea. Prima modalitate prin care poti face acest lucru este deblocarea acestuia pe baza de amprenta sau recunoastere faciala. Mai mult, acestea au functii care nu permit punerea in pericol a telefonului tau, indiferent de situatie si ii ofera protectie maxima

Ai deja un smartphone sau te gandesti sa iti achizitionezi unul in curand? Asigura-te ca indeplineste si conditiile prezentate mai sus, pentru a putea beneficia de un device cu adevarat performant!

Advertisements