Advertisements
April 23, 2019
  • 7:46 pm IMPORTANT! DE ACUM VĂ PUTEȚI ABONA LA FLUXUL DE ALERTE JOBURI IN IT.RO!
  • 5:38 pm Apetitul global pentru fuziuni și achiziții atinge un record al ultimilor 10 ani
  • 5:34 pm Buran Venture Capital devine Flashpoint şi lansează un fond de venture debt dedicat startup-urilor tech din CEE, în valoare de 50 de milioane de euro
  • 5:32 pm Huawei P30 Pro – smartphone-ul care aduce Luna de 50 de ori mai aproape
  • 5:26 pm Microsoft își consolidează angajamentul pentru sustenabilitate și crește taxa pe carbon
  • 5:09 pm Sondaj BestJobs: Angajații români preferă multinaționalele. Câți ar lucra la stat în viitorul apropiat

Crearea unui magazin online adaptat necesitatilor unui antreprenor detinator al unui business in mediul online reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte pentru succesul afacerii sale. Afla care sunt regulile de crestere a vanzarilor pe internet in anul 2018!

Creare magazin online adaptat cerintelor motoarelor de cautare reprezinta cheia succesului online. 

Crearea unui magazin online in anul 2018 presupune acordarea a unei atentii sporite asupra celor mai mici detalii de implementare back end cat si front end.

In secolul vitezei, durata de raspuns a unei pagini de internet dar si al unui suport online dedicat consumatorilor, poate fi raspunsul in cresterea cifrei de afaceri a business-ului tau.

Un aspect important si deloc de neglijat il presupune adaptarea eficienta a paginii web la dispozitivele mobile. Cu un procent in crestere al vizitelor si achizitiilor in mediul online utilizand dispozitive mobile si tablete, posibilitatea adaptarii eficiente, in proportie de 100% a unui magazin online la aceste gadget-uri, poate reprezenta cheia succesului afacerii tale.

O caracteristica la fel de importanta in acest proces o presupune modalitatea de dezvoltare a paginii web in cadrul acestor terminale. Motoarele de cautare apreciaza posibilitatea de navigare rapida, de aceea se recomanda crearea de magazine online cu un User Experience performant. Avand un website cu o durata de afisare a continutului sub 3 secunde, butoane distantate eficient pentru o navigare usoara, descrieri adaptate nevoilor consumatorilor si posibilitati de contact rapid, poti creste considerabil durata de navigare in cadrul magazinului tau online, iar Google va aprecia asta.

Optimzarea unui magazin online asigurand navigarea facila din anumite puncte de vedere, nu doar ca iti poate asigura un trafic consistent dar va aduce un aport considerabil in afisarea eficienta in cadrul rezultatelor de cautare pe Google.

Crearea de continut relevant, unic in cadrul paginilor web va adauga un plus la eficientizarea campaniilor de optimizare a website-ului tau pentru motoarele de cautare.

Adauga fotografii reale ale produselor tale si ofera posibilitatea publicului tinta de a vizualiza produsele tale in mod facil, recomandat la 360 de grade, cu o claritate foto ridicata.

Alege crearea unei imagini de brand personalizate, in concordanta cu tipologia business-ului tau. Apeleaza la o agentie dedicata pentru crearea imaginii ideale.

Iti doresti sa afli mai multe despre cum poti crea un magazin online personalizat? Programeaza o intalnire la Creative Ones si vezi cum poti pune in practica cele mai interesante strategii creare si optimizare magazin online.

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: