Tremend vizează creșterea cu 50% a numărului de ingineri în centrele de dezvoltare din București și Brașov, în 2018

237 vizualizări

Echipa de ingineri software va dezvolta soluții complexe în domenii precum mașini autonome, banking, telecom și va integra tehnologii precum Internet of Things, AI și Machine Learning.

Tremend , compania romaneasca nominalizata in ultimii doi ani de Deloitte Fast 50 intre cei mai dinamici jucatori de IT din regiune, a inregistrat un avans de 60% al cifrei de afaceri in 2017 si o crestere accelerata a echipei de ingineri software, care va continua si in acest an.

Reprezentantii companiei estimeaza ca vor atrage peste 100 de specialisti noi in 2018, ca raspuns la cresterea cererii pentru solutii software complexe si expertiza in tehnologii emergente.

“Exista un interes crescut pentru solutii care integreaza Artificial Intelligence, Machine Learning, Microservices, Big Data sau IoT. Pe langa solutiile pe care le dezvoltam in aceste zone, un rol tot mai important in dezvoltarea specialistilor din Tremend il va avea invatarea experimentala. Un exemplu in acest sens este CityHack, eveniment care  a reunit anul trecut peste 100 de specialisti din Tremend, Orange si Actility, startup-ul anului 2017 in Franta. Rezultatele au constat in 13 prototipuri inovatoare dar si intr-o experienta practica, usor de transpus in solutii complexe“ ne-a confirmat Marius Hanganu, Managing Partner Tremend

In 2017, Tremend a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri la 6 milioane de EURO. Tot in acest an, compania s-a alaturat celor mai dinamici furnizori de tehnologie din regiune, in topurile Deloitte technology Fast 50, INC. 5000 si Financial Times 1000 si a construit premisele pentru extinderea echipei.

“Mutarea centrului de dezvoltare din Bucuresti intr-un spatiu usor accesibil, scalabil si modern, in Timpuri Noi Square si deschiderea biroului din Brasov, asigura infrastructura necesara cresterii echipei, dar si spatiul necesar pentru traininguri, zone de recreere si evenimente interne.

La inceputul acestui am extins programul de recrutare si pregatire a inginerilor software si in Brasov. Momentan, avem deschise acolo roluri de Node JS, Java Developer si Java Architect. Vom incepe in curand recrutarea si pentru alte roluri. ” Ioan Cocan, Managing Partner Tremend.

Avand o experienta de 12 ani in dezvoltarea de solutii software, Tremend a realizat peste 300 de proiecte pentru clienti din 15 tari si 3 continente. Solutiile dezvoltate au peste 60 de milioane de utilizatori si deservesc companii de top din banking, finance, telecom, automotive, servicii profesionale si servicii medicale.

Advertisements