Scăderea costurilor de manipulare și creșterea eficienței depozitului pentru companiile din producție

232 vizualizări

Logistica reprezintă, fără îndoială, un avantaj competitiv major pentru orice producător, indiferent de mărime. Firmele din producție au nevoie de o soluție logistică sofisticată, care, pe lângă produsele finite, să poată să gestioneze și să urmărească materia primă și subansamblele, să optimizeze fluxul de materiale prin hala de producție, să automatizeze și să monitorizeze procesele de control al calității și, în final, să crească randamentul producției.

FluxVision WMS, soluția de management al depozitelor pentru producție, asigură control operațional și suport decizional.

Soluția FluxVision WMS pentru managementul depozitelor aduce numeroase beneficii companiilor din producție, indiferent de mărimea lor.

Programarea dinamică și în timp real a operațiunilor care au loc în depozit

Optimizarea gestiunii materiilor prime, finitelor, subansamblelor și a materialelor auxiliare (ambalaje, etichete, etc)

Monitorizarea consumurilor de materii prime pe întreg fluxul de producție

Respectarea standardelor de calitate prin monitorizarea până la nivel de lot a materiilor prime, subansamblelor și a finitelor

Reducerea costurilor asociate resurselor de inventar necesare

Optimizarea mișcării în depozit atât a materiilor prime, cât și a produselor finite

Reducerea timpilor morți din depozit

Scăderea costurilor de manipulare

Îmbunătățirea vizibilității în depozit și a trasabilității produselor din inventar

Prin ce ne diferențiem față de celelalte soluții WMS de pe piață?

Implementare rapidă -Gradul ridicat de configurabilitate permite clienților, care optează pentru FluxVision WMS, să fie operaționali în cel mai scurt timp.

Configurare ușoară -Prin intermediul celor peste 100 de parametri funcționali editabili, FluxVision WMS poate fi setat direct de către client.

Ghidare în timp real – Operatorii din depozit sunt ghidați în timp real prin intermediul modulului WiData, care rulează pe orice dispozitiv mobil.

Vizualizare și operare 3D – Se pot vizualiza informații legate de structura depozitului, precum și de stocul existent.

Soluție WMS în cloud – Se reduc costurile cu infrastructura IT, iar accesul se poate face de pe orice laptop, PC sau tabletă cu acces la internet, din orice locație.

WIPS – Expertul in solutii WMS

Cu peste 15 ani de experiență în soluții WMS, coordonatorul WiSoft Professional Services, Tiberiu Pfiszter, a fost participant activ și cofondator al unor firme de profil active și în prezent pe piața din Romania. Soluția FluxVision WMS combină experiența mai multor soluții WMS clasice aplicate în zeci de locații în mai multe țări cu performanța și beneficiile platformei cloud.

WIPS este partener dezvoltare BITSoftware, companie care înca din anul 1993 dezvoltă și implementează soluții ERP, CRM și Business Intelligence (BI). Soluția FluxVision este recunoscută pentru ușurința în implementare, flexibilitate, scalabilitate și securizare acoperind toate funcționalitățile necesare activității de depozitare în cadrul unei companii de producție.

Date de contact:

Timisoara, Str. Pestalozzi, Nr. 22

Email: info@wips.ro

Web: http://www.wips.ro

tel: +40-356-45610

Persoana de contact:

Alina Răfoi

Product Marketing Manager

http://www.wips.ro

Cu peste 23 de ani de activitate, BITSoftware are in portofoliu peste 200 de clienti si implementari de succes in peste 25 de tari. BITSoftware dezvolta si implementeaza solutii ERP, CRM, WMS si BI care ajuta companiile din diverse industrii, cu precadere din distributie, logistica, productie, agricultura, telecom, servicii profesionale si constructii, sa-si imbunatateasca productivitatea prin automatizarea proceselor din companie si sa-si duca la indeplinire obiectivele de crestere.

Advertisements