iAgency.ro participa la TeCOMM Bucuresti, editia 2018

313 vizualizări

iAgency .ro confirma si anul acesta participarea la TeCOMM Bucuresti, evenimentul premium din Europa de Est dedicat exclusiv industriei eCommerce, care va avea loc in zilele de 7-8 Martie la hotelul Radisson Blu.

iAgency.ro

La fel ca in fiecare an, echipa iAgency.ro va fi prezenta in cele doua zile ale evenimentului, unde va avea un stand dedicat la care ii asteapta pe participanti pentru a le oferi informatii si a le raspunde la intrebarile legate de SEO si marketing online . Mult-asteptatul eveniment va coincide cu implinirea a 10 ani de existenta a brandului iAgency.ro.

TeCOMM este un eveniment complex care se adreseaza proprietarilor de magazine online, specialistilor in eCommerce, precum si celor care detin un business pe care doresc sa il promoveze pe internet. Scopul evenimentului este de a crea un spatiu de dialog in care sa se impartaseasca cele mai bune practici si idei care pot creste industria eCommerce.

Tematica TeCOMM Bucuresti 2018 este Haute Couture your eCommerce business. Aceasta propune o abordare alternativa, care va depasi limitele banalitatii, si care va pune accent pe atentia la detalii, experiente de cumparare adaptate la profilul consumatorului, produse de calitate, personalizarea platformelor de magazine online si a comunicarii cu clientii. Peste 40 de speakeri cu experienta solida in domeniu te vor astepta sa iti prezinte ultimele noutati si trenduri in domeniu.

Printre speakerii participanti la TeCOMM Bucuresti 2018 se numara si Ovidiu Joita, CEO si owner iAgency.ro, care a sustinut anul trecut la TeCOMM Cluj primul Masterclass intensiv de SEO din Romania, acesta avand un succes urias printre participanti, lucru care a confirmat interesul din ce in ce mai mare pentru acest instrument de marketing online.

Ovidiu Joita a activat in domeniul de marketing si publicitate pentru mai bine de 17 ani. Acum 15 ani, a facut tranzitia catre mediul online, fondand in anul 2008 iAgency.ro, propria sa agentie de marketing online si SEO.

“Cred ca fiecare afacere trebuie sa fie prezenta online! Multi oameni au conceptia gresita ca doar afacerile de comert online au nevoie de marketing online si SEO. Oamenii cauta totul pe internet, de la solventa unei companii, la calitatea produselor, a serviciilor, pana la recenziile clientilor pentru acestea. Ce facem noi la iAgency, mai exact? Ne ocupam de companii aflate “in varful Everestului”, la care au acces foarte putini oameni, si le aducem in “centrul orasului”, in acel mai aglomerat trafic. Le facem vizibile tuturor”.

De-a lungul celor 10 ani de existenta, iAgency.ro a acumulat o experienta solida in promovarea afacerilor in online, lucrand cu business-uri dintr-o varietate mare de domenii. In portofoliul sau pot fi intalnite nume faimoase din piata online romaneasca, dar si din strainatate: Elvila, DC News, Total Soft, Floria, Octofrost, Studio 20, Clinicile Dr Leahu, Bogas si multi altii. In anul 2017, celebrul brand de produse de machiaj si cosmetica Melkior a devenit clientul iAgency.ro. De asemenea, unul dintre partenerii cei mai longevivi ai iAgency.ro este Retargeting.Biz, acesta fiind sponsorul principal TeCOMM Bucuresti 2018.

Advertisements