Advertisements
November 23, 2019
  • 7:01 am World PR Report 2020: 3.600 de manageri din întreaga lume vorbesc despre reputaţie şi tendinţele în comunicare
  • 7:00 am Mastercard introduce Identity Check™, soluția care asigură securitatea crescută a tranzacțiilor online
  • 5:49 pm Startarium: 10 idei de afaceri lansate în crowdfunding cu mai puțin de 10.000 de euro
  • 5:48 pm De Black Friday, clienții care achită cu Mastercard sau Maestro pot câștiga un BMW I3
  • 3:49 pm Electrogrup dezvoltă, în premieră, o rețea 5G pe teritoriul Olandei
159 vizualizări

Transart, producător de software de business din România, a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de peste 3.2 milioane euro, 76 clienți noi și peste 1300 clienți activi. Transart continuă să fie lider în România pe SFA (Sales Force Automation) și Retail Execution – cu aplicația mobilă HERMES, și principalul furnizor de aplicații software (ERP + SFA + WMS + BI) pentru companiile cu activitate de distribuție.

„2017 a fost un an de creștere și consolidare pentru Transart, cu noi implementări ERP de referință la clienți care desfășoară activități de distribuție, comerț și producție. Pe divizia SFA & Retail Execution, în care tradițional clienții noștri veneau din FMCG și Farma, anul 2017 a consfințit diversificarea pieței țintă, mai multe proiecte majore venind pe segmentul tehnic – producători și importatori de materiale de construcții și pentru instalații.”  a declarat Marius IURIAN, Managing Partner Transart

Dintre clienții noi amintim: Intex, Punctual Comimpex, M.Tabac, Melinda-Impex Instal, Farel Impex, Redis C.O., Farmexpert DCI, Novaservis Ferro Group, E-TWOW Electric Mobility, Arhiepiscopia Vadului Feleacului și Clujului, Relu & Cris, Inno Robotics, Crainicul, Azitrend Distribution SRL, Orthoprofile, Esprit Group, Gebo Tools, Baroque Books & Arts, Brand Computers, Ecomas Energosystem, Ecovital Kosmetik, Libra Office IND, Pani-Enterprise, Porchino, Romtank, Star Met, Zass România.

„Pe de altă parte, consolidarea a venit dinspre portofoliul de clienți existenți pe fondul unei adopții sporite a soluțiilor proprii de business intelligence (BI Adviser) și WMS (Warehouse Manager), dar și ca urmare a multiplelor extinderi ale sistemelor operaționale cu module de tip Notificări/EDI, Salarizare, Centre de Cost, Retail sau de Producție. În ce privește HERMES, consolidarea înseamnă pe lângă portarea pe iOS,  îmbunătățirea stabilității și optimizarea aplicației pe noile versiuni de Android care rulează pe terminale performante.” – a mai completat dl. Marius IURIAN.

Pe lângă cele două valuri de actualizări legislative și implementările de complexitate sporită, care ne-au testat agilitatea, toate componente suitei software pentru afaceri, dezvoltate de Transart, au beneficiat de îmbunătățiri. Fie că vorbim de portări pe noi platforme (Retail Execution, BI Adviser), de extinderi funcționale (Producție, WMS), de optimizări și automatizări (ERP, WMS) sau de integrări cu platforme terțe (TMS, EDI, B2B & B2C e-Commerce, Retail), toate echipele Transart au lucrat din plin.

Totodată, am semnat sau am prelungit parteneriate strategice cu lideri mondiali în domeniul inovației și tehnologiei (Microsoft, Qlik, Tableau) pentru a ne asigura că oferim clienților noștri soluții avansate tehnologic care pot susține dezvoltarea funcțională a sistemului integrat și păstrarea unor prețuri adaptate mediului de afaceri din România.

Ne străduim să oferim clienților noștri produse software robuste, care pun în valoare experiența noastră de peste 21 de ani în business software, însoțite de pachete de servicii de mentenanță, implementare și suport adaptate nevoilor acestora. Ne preocupăm permanent de creșterea calității produselor și serviciilor pe care le oferim, dar și de diversificarea modalităților prin care putem scurta timpul de reacție la solicitările clienților.

„Pășim în 2018 cu optimism, peste 12 clienți noi alăturându-se în prima luna a noului an. Ne așteptăm ca în 2018 tot mai mulți clienți ce au ca obiect de activitate distribuție, retail și chiar o unitate proprie de producție să aleagă soluții software de la Transart. Ne așteptăm la creștere semnificativă și pe zona de Business Intelligence, iar pe zona de SFA & Retail Execution sperăm să găsim formula potrivită pentru o extindere mai consistentă a prezenței noastre pe piața externă.” – a mai declarat Marius IURIAN.

Transart este unul dintre principalii furnizori de software pentru afaceri, fiind #1 în România pe SFA & Retail Execution – aplicații mobile pentru forța de vânzări și merchandising. Dispunând de o gamă completă de aplicații profesionale proprii (ERP, SFA, BI, WMS), Transart propune, pe lângă un set de sisteme stabile și adaptate la specificul pieței, și know-how-ul necesar valorificării acestora în companie (circuite informaționale, fluxuri de lucru și proceduri specifice).

Oferind aplicații stabile și ergonomice, Transart a câștigat încrederea mai multor companii multinaționale de renume, astfel sistemele mobile din gama HERMES Retail Execution precum și o serie de proiecte la cheie dezvoltate de Transart pe zona de Business Intelligence sunt utilizate astăzi în peste 35 de țări. Viabilitatea produselor Transart este dovedită și de stabilitatea relațiilor de colaborare cu importante companii multinaționale din regiune: Unilever South-Central Europe, Molson Coors Central Europe (Croația, Ungaria, România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Cehia, Bosnia & Herțegovina, Slovacia), Mondelez International (România, Bulgaria, East Adriatic Market), A&D Pharma & Mediplus (Ungaria, România și Bulgaria), Heineken România, Walmark România, Johnson & Johnson (România, Bulgaria și Slovenia), Reckitt Benckiser România, Strauss România, Kandia Dulce România, Parmalat Italia, Skills In Healthcare România, Danone România sau Unibra (Skol) Rwanda.

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: