FluxVision WMS cu sistemul de gestiune ERP, soft pentru depozite

252 vizualizări

Utilizarea unui sistem de gestiune a depozitului atrage după sine creșterea preciziei de operare a mărfurilor, creșterea vitezei de realizare a operațiilor logistice și, implicit, și a productivității, precum și reducerea timpului aferent inventarelor.

Pentru companiile de distribuție, retail, servicii logistice și producție, oferim un sistem complet de gestiune a depozitului, care asistă utilizatorii în realizarea fiecărei operații logistice prin utilizarea tehnologiei de coduri de bare. Prin interfațarea sistemului FluxVision WMS cu sistemul de gestiune ERP se realizează transferul de date corespunzător tuturor proceselor de business.

Cu FluxVision WMS, care se integrează nativ cu SocrateERP, aveți acces la o platformă în care totul funcționează perfect integrat (magazinul online, comenzi client și furnizor, gestiunea stocurilor și a depozitului, politica de prețuri și discounturi, facturarea, încasările, contabilitatea) și aveți acces la rapoarte specializate domeniului de activitate.

Cu FluxVision WMS aveți acces mereu la informații exacte și în timp real cu privire la stocurile de marfă din depozit și asigură o comunicare rapidă între depozite și sediu. Cu ajutorul sistemului nostru puteți administra toate activitățile de depozitare pentru un număr nelimitat de entități.

Cu FluxVision WMS:

Vă organizați depozitulReduceți timpul de livrareEliminați erorile umaneUrmăriți și controlați activitatea din depozitReduceți costurile logisticeIdentificați diferențele dintre stocul scriptic și cel fizicPrin integrarea cu ERP, generați automat documentele de recepție, livrare sau transferControlați informația din toate punctele de lucru online, în timp real

De la obiective la rezultate cu FluxVision WMS

Creșteți vânzările și numărul clienților mulțumiți

Uitați de întârzieri! FluxVision WMS vă ajută să livrați comenzile la timp ca să aveți clienți mulțumiți.

Procesați mai rapid și mai corect comenzile client

Un depozit fără hârtii și procesarea automată a comenzilor devine un vin împlinit.

Accesați informația în timp real

Aflați instant dacă produsele comandate de clienți se află sau nu în depozit.

Reduceți timpul alocat picking-ului

Indiferent de dimensiunea depozitului, pickingul se face ușor și corect, cu ajutorul terminalelor mobile.

Utilizați spațiul de depozitare la capacitate maximă

Eficientizați utilizarea spațiului din depozit, ca să puteți depozita o cantitate mai mare de marfă în același spațiu.

Reduceți pierderile

Reduceți cantitatea de produse expirate prin utilizarea metodelor FIFO sau FEFO.

Înregistrați automat toate documentele

Prin integrarea cu sistemul ERP, documentele de recepție, livrare sau transfer se înregistrează automat.

WIPS – Expertul in solutii WMS

Cu peste 15 ani de experiență în soluții WMS, coordonatorul WiSoft Professional Services, Tiberiu Pfiszter, a fost participant activ și cofondator al unor firme de profil active și în prezent pe piața din Romania. Soluția FluxVision WMS combină experiența mai multor soluții WMS clasice aplicate în zeci de locații în mai multe țări cu performanța și beneficiile platformei cloud.

WIPS este partener dezvoltare BITSoftware, companie care înca din anul 1993 dezvoltă și implementează soluții ERP, CRM și Business Intelligence (BI). Soluția FluxVision este recunoscută pentru ușurința în implementare, flexibilitate, scalabilitate și securizare acoperind toate funcționalitățile necesare activității de depozitare în cadrul unei companii de producție.

Date de contact:

Timisoara, Str. Pestalozzi, Nr. 22

Email: info@wips.ro

Web: www.wips.ro

tel: +40-356-45610

Persoana de contact:

Alina Răfoi

Product Marketing Manager

http://www.wips.ro

Cu peste 23 de ani de activitate, BITSoftware are in portofoliu peste 200 de clienti si implementari de succes in peste 25 de tari. BITSoftware dezvolta si implementeaza solutii ERP, CRM, WMS si BI care ajuta companiile din diverse industrii, cu precadere din distributie, logistica, productie, agricultura, telecom, servicii profesionale si constructii, sa-si imbunatateasca productivitatea prin automatizarea proceselor din companie si sa-si duca la indeplinire obiectivele de crestere.

Advertisements