Advertisements
September 16, 2019
  • 5:21 pm Programul Microsoft for Startups susține startup-urile specializate în dezvoltarea de sisteme de condus autonom
  • 5:18 pm Ai de recuperat TVA din alt stat UE? Vezi până când poți să depui cererea de rambursare
  • 5:15 pm Konica Minolta devine partener autorizat HPE Business
  • 5:14 pm Programul Bursele ANIS 2019 a strâns un fond de premiere de 60.000 euro. Cadrele didactice mai au 4 zile pentru a se înscrie
  • 5:11 pm Ce tipuri de trainiguri aleg companiile pentru instruirea angajaților
95 vizualizări

Cu o singura solutie software, compania de servicii medicale private isi gestioneaza mai usor si mai rapid bugetele si rapoartele financiare. Este vorba despre sistemul CPM de la Senior Software, implementat de Reteaua de sanatate Regina Maria, solutie care integreaza functionalitati de bugetare, planificare si Business Intelligence intr-o singura platforma.

Regina Maria este o companie specializata in acordarea de servicii medicale private, ce deserveste peste 2,2 milioane de pacienti. Aparuta sub forma unui cabinet de cardiologie in 1995, Reteaua Regina Maria este astazi recunoscuta ca fiind lider pe piata serviciilor medicale private din Romania, cu o cifra de afaceri de peste 91 milioane euro in 2016.

Fiind vorba de o companie cu multiple linii de business, aflata intr-o continua extindere, conducerea Regina Maria a decis sa implementeze solutia CPM cu Business Intelligence integrat, de la Senior Software, pentru eficientizarea intregului exercitiu bugetar si a procesului de consolidare financiara.

“Am ales Senior Software deoarece ne-a convins ca poate livra specificul bugetar al organizatiei noastre intr-un sistem stabil. Flexibilitatea solutiei ne-a permis sa implementam particularitatile organizatiei noastre in termeni de buget si, totodata, sa definim reguli clare de validare”, a declarat Daniela Petra, CFO Regina Maria.

Cu noua solutie CPM, toti managerii de buget lucreaza in aceeasi aplicatie si au posibilitatea sa creeze bugete de tipul bottom-up de la nivel de vizita, teste de laborator, segmente de imagistica etc. Sistemul asigura inclusiv monitorizarea in timp real a progresului privind constructia bugetului pentru fiecare responsabil in parte.

Solutia permite reprezentantilor Regina Maria sa realizeze calculul automat, repartizarea si reconcilierea veniturilor si costurilor din divizia principala catre celelalte divizii operationale. In plus, variatiile de tip ‘PreviousYear vs. BudgetYear’ pentru incasari, cheltuieli si profit pot fi vizualizate grafic si analizate in timp real.

Sistemul CPM de la Senior Software acopera si nevoia business-ului de consolidare a bugetelor de venituri, costuri, CAPEX si EBITDA la nivel de divizie, campus si companie. De asemenea, echipa Regina Maria poate urmari incadrarea in ipotezele de bugetare impuse de management: valoare vanzare pe categorii de venituri, EBITDA etc.

“Primul lucru pe care l-am observat dupa implementarea solutiei CPM a fost interfata web intuitiva, dar si o mai mare coerenta in date, validari formale si consolidare a informatiilor. Totodata, procesul de bugetare s-a simplificat datorita capacitatii de initializare a bugetului pe baza istoricului din anul anterior”, a adaugat Directorul Financiar al Retelei Regina Maria.

Nu in ultimul rand, functionalitatile de simulare si analizele de tip “What-if” din solutia CPM ii asigura operatorului capacitatea de a observa in timp real ce impact ar putea avea pe plan global deciziile din cadrul companiei.

In prezent, Reteaua de sanatate Regina Maria detine 43 de locatii proprii, 5 spitale, 4 centre de spitalizare de zi, 2 maternitati, 8 campusuri medicale, 11 centre de imagistica si 20 de laboratoare de analiza. De asemenea, operatorul are parteneriate incheiate cu peste 180 de policlinici din tara si detine propria banca de celule stem.

Printre companiile care folosesc cu succes solutia de management al performantei de la Senior Software se mai numara: Porsche Romania, Romcarbon, Secom, Prodal’94 (producatorul Stalinskaya), Caussade Semences Europa, Grupul Eldon Enclosures, Macro International, Parmafood, Marelvi, Randler, Uniprest Install, Herlitz Romania, Faist Mekatronic, Phoenix Contact si multi altii.

Solutia CPM (Corporate Performance Management) de la Senior Software optimizeaza procesele decizionale ale companiei prin planificarea si controlul performantei afacerii – de la bugetare, planificare si previzionare, pana la analiza profitabilitatii, a indicatorilor cheie ai afacerii sau consolidarea financiara.

Nefiind necesare cunostinte de programare, utilizatorii pot sa creeze si sa intretina aplicatii in mod autonom, iar interfata extrem de intuitiva a aplicatiei minimizeaza timpul de training si maximizeaza productivitatea individuala.

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: