Advertisements
September 22, 2018
  • 3:14 pm Honor Play primește nouă premii la IFA 2018 pentru performanță de calitate superioară
  • 4:48 pm Elena Apostolescu, Director general, CMF Consulting: Software-ul produs şi folosit în cadrul firmei poate fi evaluat şi înregistrat în contabilitate?
  • 3:04 pm Sfaturi pentru alegerea ofertei de internet
  • 4:19 pm Ministrul Radu Oprea lansează Business România la Internațional Business Forum
  • 4:16 pm Uber lansează și în România noua aplicație realizată alături de șoferi, pentru șoferi

Primul serial online creat de WOAH pentru a fi urmărit pe telefonul mobil s-a lansat pe 14 februarie și în România. Episoadele 1 și 2 sunt deja disponibile în aplicația de la Coca-Cola și pe ro.woah.com. Lansarea SEEN a fost și ea o premieră: într-un eveniment exclusiv online, vloggeri și artiști au avut ocazia să urmărească toate cele 8 episoade și să dea startul recenziilor.

Scenariul SEEN este construit în jurul unei experiențe în care orice adolescent se poate regăsi: pe chat, nu e nevoie de cuvinte ca să știi că ai fost refuzat, că ai făcut o gafă sau o glumă care n-a amuzat pe nimeni. E suficient să vezi simbolul seen, urmat de o tăcere adâncă. Motiv suficient să devii ținta glumelor în grupul de amici sau să experimentezi seenofobia data următoare când ești pe cale să trimiți un mesaj. În noul serial de la WOAH, un seen dă startul unei întregi drame între patru prieteni – adolescenții Alex, Ella, Jake și Nina, interpretați de actori din România – iar povestea lor te poartă într-un rollercoaster de emoții.

Formatul serialului este perfect adaptat noilor trenduri digitale, care mizează pe conținutul vertical, ușor de consumat de pe smartphone. Pentru cea mai bună experiență de vizionare, SEEN se accesează de pe mobil, din aplicația WOAH.

SEEN este inedit și prin producția video, facilitând o experiență imersivă ce aduce spectatorul în centrul discuțiilor celor patru protagoniști ca și când ar vizualiza acțiunea direct din ecranele telefoanelor lor.

Pentru adolescenți, smartphone-ul înseamnă acces la toate zonele lor de interes – muzică, rețele sociale, jocuri sau seriale. SEEN e un serial creat să se integreze perfect în universul lor, de la formatul video vertical, la personajele și replicile autentice, la povestea cu mare potențial pentru binge-watching, a declarat Miruna Smeureanu, Marketing Director Coca-Cola Romania.

Pentru vizionarea SEEN, ai nevoie doar de internet și de aplicația WOAH instalată pe telefon, din Google Play sau App Store și pe ro.woah.com. În fiecare săptămână, un nou episod SEEN va fi publicat în aplicație și pe site.

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: