Advertisements
October 16, 2019
  • 4:11 pm 14 octombrie – Ziua Internațională a Deșeurilor Electrice
  • 4:06 pm Expunere sociala: examinarea problemelor de securitate din viitorul roboticii
  • 4:04 pm Zitec este oficial singura companie românească partener Magento, lider mondial în e-Commerce
  • 4:02 pm Procedurile simplificate de vămuire – o soluție avantajoasă pentru evitarea întârzierilor provocate de încasarea efectivă a taxelor vamale în contul vămii
  • 3:59 pm KPMG Legal România – dezvoltare strategică în aria serviciilor de consultanță în Tehnologie, IP și Protecția datelor prin preluarea casei de avocatură Fernbach & Partners
106 vizualizări

Senior Software, unul dintre cei mai dinamici furnizori locali de solutii software integrate pentru managementul afacerilor, a incheiat anul 2017 cu o crestere a cifrei de afaceri de peste 42%. Compania a implementat sisteme software in companii cu renume precum Regina Maria, Delaco, Alexandrion si Cafea Fortuna.

Cifra de afaceri a companiei Senior Software, in crestere

Cifra de afaceri a companiei Senior Software, in crestere

In 2017, Senior Software si-a dublat profitul si a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de peste 42% fata de anul anterior, ajungand la 20,4 milioane lei. Pe parcursul intregului an, compania a implementat solutii software customizabile pentru afaceri din diferite domenii precum FMCG, sectorul serviciilor medicale private, industria de mobila, de materiale de constructii si nu numai.

Beneficiile sistemelor implementate au determinat rezultate inca din primele luni dupa implementare:

– Reteaua privata de sanatate Regina Maria si-a optimizat procesul de bugetare. Utilizand sistemul CPM, reprezentantii companiei pot vizualiza grafic si analiza in timp real variatii de tip ‘PreviousYear vs. BudgetYear’ pentru incasari, cheltuieli si profit.

– Companii precum Secom, Romcarbon sau Eldon Group au obtinut control deplin asupra fluxurilor de bugetare si analiza financiara si si-au imbunatatit capacitatea de prognoza tot cu ajutorul solutiei pentru managementul performantei.

– Miababy.ro si-a optimizat fluxurile de lucru din depozit cu solutia WMS pentru E-commerce. Cel mai nou magazin online pentru bebelusi livreaza in prezent 80% din comenzi in aceeasi zi si le poate procesa chiar si in 15 minute.

– Jucatori cheie din industria alimentara si a bauturilor alcoolice precum Delaco, Pambac si Alexandrion Grup si-au imbunatatit acuratetea livrarilor pana la 99% si au un control deplin asupra stocurilor, cu ajutorul solutiei WMS pentru managementul depozitului.

– Flexibil, Antares Romania si Sipa Engineering Romania si-au optimizat procesul de productie prin implementarea sistemelor APS si MES. Companiile si-au redus costurile de fabricatie, au sincronizat achizitiile de materii prime cu productia efectiva si isi planifica mai eficient activitatile si necesarul de materiale.

– Energy Gas Provider, Cafea Fortuna si Bauder sunt cateva dintre companiile care in 2017 si-au automatizat operatiunile si isi monitorizeaza activitatile in timp real cu ajutorul solutiilor ERP si BI. In acelasi timp, Jollycontor Impex estimeaza cresteri de 20 – 25% a eficientei in aprovizionarea marfurilor si de pana la 30% a productivitatii angajatilor, dupa implementarea celor doua sisteme.

Succesul financiar pe care l-am inregistrat in 2017 se datoreaza rezultatelor concrete obtinute de clientii nostri in urma implementarilor. Sistemele Senior Software sunt intuitive, incorporeaza know-how validat intern si international si sunt preconfigurate pe industrii, reusind astfel sa aduca beneficii cuantificabile intr-un timp scurt. In plus, toate solutiile noastre sunt flexibile si pot fi adaptate conform cerintelor clientului, cu posibilitati avansate de customizare. Nu in ultimul rand, sistemele software sunt insotite de servicii pe masura, fiind sustinute de catre echipe dedicate, specializate pe verticale de business si sistemele aferente. Toate acestea ne recomanda ca fiind un furnizor de incredere, ce ofera rezultate palpabile clientilor sai”, a declarat Daniel Toma, Director General Senior Software.

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: