Advertisements
June 16, 2019
  • 3:20 pm Cum arată noul concept de taxi aerian Uber și alte anunțuri făcute de companie la cea de-a treia ediție a summit-ului anual de transport aerian Elevate
  • 3:18 pm Golin & iSense Solutions: Care sunt principalii factori de influenţă şi cum iau deciziile noile generaţii
  • 3:15 pm Mastercard lansează soluţii inovatoare pentru sistemul de open banking
  • 3:12 pm Samsung anunță lansarea lui XCover 4s
  • 3:10 pm Tehnici esențiale de creștere a conversiei vânzărilor online
15 vizualizări

Dupa o editie desfasurata la Iasi, WIAD a revenit in acest weekend in Bucuresti, redevenind capitala arhitecturii informationale din Romania. Conferinta organizata pe plan local de Grapefruit, aflata la a sasea editie in Romania, s-a desfasurat in acest an simultan in 56 de locatii. 25 de tari. 5 continente.

Evenimentul a stat sub umbrela temei “žInformation Architecture for Good”, atingand subiecte extrem de actuale, de la chatbots, inteligenta artificiala, advanced analytics pana la storytelling si gandire outside-the-box. Prezentarilor li s-au adaugat si un studiu de caz, cu subiectul “œO analiza detaliata a formularelor conversationale”, realizat de reprezentantii Grapefruit: Alecsandru Grigoriu, Victor Keller, Andrei Balanica.

“žAceasta editie de WIAD a fost marcata de un subiect central. Fara a ne coordona inainte, mai multi speakeri, inclusiv colegii de la Grapefruit, au abordat acelasi subiect: chatbots. Este clar ca interesul pentru aceasta tehnologie este in crestere, iar arhitectura informationala sta la baza oricarei viitoare – žconversatii digitale”, a declarat Georgiana Dragomir, Managing Director Grapefruit.

Speakerii evenimentului din acest an au fost: Cosmin Nastasa-Managing Director Edge2Performant, Catalin Stanciu-Lead UX Architect Deutsche Bank, Horia Velicu-Head of Innovation Lab BRD, Dragos Manac-Capitalist Entrepreneur si Vlad Tausance, Strategist Argo.

Daca o parte din prezentari au fost axate exclusiv pe arhitectura informationala, menite sa ofere insigh-uri valoroase, Dragos Manac si-a axat prezentarea pe ceea ce defineste binele si cum se poate el translata in tehnologia actuala. Vlad Tausance a incheiat evenimentul cu o prezentare despre limbajul folosit de chatbots, punand accentul pe importanta unui text scris bine si natural, care ar trebui sa fie creat de specialisti lingvistici si de tineri cu calitati creative si abilitati dezvoltate special in zona scrierii unui mesaj special, diferit, cu cuvinte atent alese si bine folosite. Un manifest pro scrierea, vorbirea si adresarea intr-o limba frumoasa, nemecanica.

WIAD 2018 s-a desfasurat simultan in locatii precum Johannesbourg (Africa de Sud), Bengaloru (India), Singapore, Hong Kong, Tokyo (Japonia) si in Europa in orase precum: Barcelona (Spania); Bristol si Manchester (Marea Britanie); Kiev (Ucraina); Ljubljiana (Slovenia); Toulouse (Franta); Bari, Genova, Palermo, Roma si Trento (Italia); Saint Petersburg (Rusia), Berlin si Munchen (Germania) si Zurich (Elvetia).

Bazat foarte mult pe ideea invatarii ce trebuie impartasita cu cei din jur, ceea ce va duce usor si simplu la cresterea si dezvoltarea generala a intregii industrii, evenimentul este considerat o celebrare a procesului de invatare, realizat creativ si aducand valoare adaugata intregii comunitati, dar si notorietate practicii arhitecturii informationale.

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: