Stifler si varietatea de huse pentru detinatorii de iPhone

222 vizualizări

Investitia in huse a devenit in ultimii ani o necesitate, intrucat investitia in sine in smartphone-uri este una la cote tot mai inalte. Tot mai multi prefera ajutorul complex al tehnologiei in materie de telefoane. Dar pe masura acestor investitii exista si interesul de a proteja telefonul, in cele mai mici detalii.

Cu un puternic accent pe evolutia tehnologica, husele ce se bazeaza pe materiale calitative, rezistente au si mai multe sanse de a indeplini totalmente misiunea de protectie fata de un telefon. O colectie in acest sens o cuprinde si stifler.ro . De la husa iphone SE la cele potrivite pentru diverse modele de Samsung, acest magazine online se bazeaza pe diversitate si calitatea fiecarui tip de produs.

In aceasta categorie stifler.ro include modele de huse complexe, uneori cu design sofisticat, pe masura pretentiilor pe care le poate avea un utilizator. Ca definitie general, astfel de huse sunt in variante multiple privind culorile disponibile, sunt fie robuste, fie cu margini bine definite, insa in linii mai elegante, conturate subtil. Ce conteaza de asemenea este ca astfel de huse sunt mai mult decat practice, avand ceva mai multe functii sau detalii ce  pot avantaja la desfasurarea anumitor activitati.

Husa 360 Mirror

Asa cum si numele ii sugereaza, o astfel de husa este cea care creeaza efectul de oglinda si acopera telefonul cu aceasta splendoare de stil. Nu numai ca are decupajele specifice pentru ca toate porturile telefonului sa fie accesate usor, insa dispune de un generos decupaj ce pune in evidenta sigla smartphone-ului. Acest model acopera in intregime marginile si chiar si partial partea frontala, conturand perfect display-ul si incadrandu-l – de unde si protectia denumita 360.

Cat despre partea de culoare, aceasta poate avea diverse versiuni, de la tonuri intense la cele clasice de negru sau de bej.

Husa Ipaky

O astfel de husa o alegi daca esti fan al stilului mai robust, intrucat asa se poate defini aceasta husa, cel putin la partea detaliilor, ce marcheaza in mod deosebit conturul telefonului. La capitolul protectie este de asemenea foarte utila pentru a tine praful la distanta, se comporta foarte bine la socuri si in conditii de umiditate.

Rock Royce

Intr-o formula mai eleganta de a pune in tema o husa menita sa protejeze, avand o suprafata texturata si cu linii fine, lucioase, cu un contur ce are si accent cromatic, aceasta husa este mai complexa decat crezi. Dispune de un material anti-praf, este subtire, cu un design atractiv si deci indeplineste cu succes toate criteriile pe care le poate avea un utilizator.

Spre exemplu butoanele sunt de metal si dau dovada de rezistenta crescuta la protectia fata de diversi factori ce pot crea un soc telefonului.

Astfel de exemple sunt cele care demonstreaza diversitatea cu care esti intampinat la stifler.ro. Cei interesati vor gasi in cadrul paginii mai mult decat huse; o vasta colectie de accesorii de tipul foliilor spre exemplu si nu numai, pot fi de asemenea surse de interes.

Advertisements