GEFCO ÎNCHEIE UN PARTENERIAT CU ACCELERATORUL DE STARTUP-URI TECHSTARS

245 vizualizări

GEFCO, furnizor global de servicii pentru lanțurile de aprovizionare industriale complexe și lider european în logistica vehiculelor finite, a anunțat astăzi un parteneriat cu Techstars, o rețea globală care sprijină succesul antreprenorilor, cu experiență în peste 1.000 de startup-uri internaționale. Această asociere, prima de acest gen pentru GEFCO, reprezintă un pas important în strategia grupului, având ca obiectiv stimularea inovației împărtășite în cadrul ecosistemelor noi.

Această colaborare este o ocazie unică pentru GEFCO de a valorifica expertiza echipei Techstars în domeniul antreprenoriatului și inovației, precum și know-how-ul acesteia în industrie.

Parteneriatul va permite grupului GEFCO:

Să colaboreze cu startup-uri extrem de promițătoare care aduc transformări majore în industrie, pe cazuri de utilizator concrete și pe modele de afaceri inovatoare

Să intensifice transformările deja inițiate pe modele de lucru și cultura grupului, prin intermediul startup-urilor pilot și a programului de accelerare pentru startup-uri
Să acceseze o rețea de antreprenori talentați, experți în industrie și inovare.

GEFCO se axează pe stimularea ideilor noi și pe accelerarea implementării proiectelor, pentru a genera progrese majore în industria de logistică și transporturi. Startup-urile implicate în următoarele domenii sunt încurajate să se înscrie în programul Techstars Paris:

Analiza optimizării rutei sau fluxului, care crește rata de utilizare a activelor Software blockchain distribuit, care poate genera servicii electronice informatizate în ecosistemul logistic Noi trackere inteligente și senzori conectați, care pot genera noi servicii sau pot îmbunătăți eficiența operațiunilor.

„Suntem foarte încântați să colaborăm cu Techstars, un accelerator cu o experiență excepțională în sprijinirea startup-urilor în dezvoltare. Prin intermediul acordului nostru, GEFCO va avea ocazia unică de a colabora cu antreprenori dedicați din întreaga lume pentru a explora și a investi în lanțul de aprovizionare al viitorului. Suntem dornici să contribuim la dezvoltarea expertizei GEFCO și să abordăm ideile antreprenoriale și creativitatea Techstars”, a declarat Luc Nadal, președintele Consiliului de administrație al GEFCO. În plus, GEFCO va oferi antreprenorilor posibilitatea de a rula programe-pilot în țările selectate și va oferi resurse pentru testarea ideilor.

Prin această asociere, GEFCO încheie un parteneriat și cu campusul internațional de startup-uri Partech Shaker, un loc în care companii din domeniul tehnologiei din întreaga lume se pot dezvolta în cele mai bune condiții.

„Noi, la Techstars, activăm într-un domeniu care susține antreprenorii pe drumul către succes și suntem capabili să facem acest lucru cu ajutorul partenerilor activi precum GEFCO,” a declarat Scott Ford, General Manager, Techstars. „GEFCO va avea oportunitatea să ghideze și să îndrume antreprenorii din întreaga rețea Techstars, în special prin programul de accelerare bazat pe mentorat Techstars Paris.”

Advertisements