Advertisements
November 21, 2019
  • 7:01 am World PR Report 2020: 3.600 de manageri din întreaga lume vorbesc despre reputaţie şi tendinţele în comunicare
  • 7:00 am Mastercard introduce Identity Check™, soluția care asigură securitatea crescută a tranzacțiilor online
  • 5:49 pm Startarium: 10 idei de afaceri lansate în crowdfunding cu mai puțin de 10.000 de euro
  • 5:48 pm De Black Friday, clienții care achită cu Mastercard sau Maestro pot câștiga un BMW I3
  • 3:49 pm Electrogrup dezvoltă, în premieră, o rețea 5G pe teritoriul Olandei
138 vizualizări

Prezentă pe piața locală încă din anul 2008, System Innovation România pune la dispoziția organizațiilor mici și mijlocii o soluție ERP completă si adaptată. Compania oferă pentru soluția ERP, SAP Business One , atât servicii de consultanță, cât și servicii de implementare.

System Innovation România este primul partener Value Added Reseller pentru SAP Business One din România, oferind IMM-urilor o soluție ERP completă, ce a ajuns deja la performanțe notabile prin prisma rezultatelor activității de cercetare și dezvoltare a SAP, dar și experiența unui număr considerabil de clienți din diferite regiuni geografice.

Deși varietatea ofertelor de soluții ERP similare SAP Business One, este privită bine pentru dezvoltarea pieței, este necesar ca beneficiarii acestora să fie conștienți de diferențele dintre o soluție ERP matură și recunoscută pe plan mondial și aplicațiile locale. SAP Business One este o soluție ERP completă, matură care se adreseaza, eficientizează si soluționează aspectele problematice ale fiecărui departament din cadrul unui business.

SAP Business One este soluția ERP ce deschide utilizatorilor drumul către tehnologii moderne. Clienții se vor bucura de implementarea unei soluții stabile, cu funcționalități moderne, care îi va ajuta în desfășurarea eficientă și corectă a tuturor activităților caracteristice business-ului, nu doar la nivelul unui singur departament.

Clienții SAP Business One se bucură de funcționalități bogate pentru că soluția ERP completă se bazează pe o logică strictă de business, ceea ce conduce la procese standardizate şi foarte bine corelate. Soluția ERP, SAP Business One, integrează module dedicate departamentelor Financiar Contabilitate, Achiziții, Managementul Relației cu Clienții, Vânzări, Stocuri, Managementul Proiectelor, Producție, Service, dar și Raportare și Business Intelligence.

Soluția ERP oferită de System Innovation România se diferenţiază şi la nivel de experienţă a utilizatorilor, un aspect extrem de important în adoptarea unui sistem ERP de către angajaţi. Interfaţa este una simplă şi prietenoasă, aceste aspecte facând-o extrem de ușor de utilizat de către fiecare nou utilizator.

SAP Business One nu reprezintă o soluție informatică temporară, ci este o soluție  gândită pe termen mediu și lung pentru obținerea unor performanțe în business și pentru a susține creșterea companiei. Fiecare client care implementează această soluție ERP, beneficiază de accesul la comunitatea utilizatorilor SAP, unde poate vedea planurile de dezvoltare ale soluţiei, agenda lansărilor următoarelor versiuni, dar şi îmbunătăţirile aduse având totodată un schimb de experienţă cu numeroşi alţi beneficiari SAP România. Mai mult decât atât, SAP Business One are o imagine publică de marcă, contribuind direct la creșterea valorii afacerii beneficiarului.

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: