Advertisements
September 16, 2019
  • 5:21 pm Programul Microsoft for Startups susține startup-urile specializate în dezvoltarea de sisteme de condus autonom
  • 5:18 pm Ai de recuperat TVA din alt stat UE? Vezi până când poți să depui cererea de rambursare
  • 5:15 pm Konica Minolta devine partener autorizat HPE Business
  • 5:14 pm Programul Bursele ANIS 2019 a strâns un fond de premiere de 60.000 euro. Cadrele didactice mai au 4 zile pentru a se înscrie
  • 5:11 pm Ce tipuri de trainiguri aleg companiile pentru instruirea angajaților
104 vizualizări

In campania speciala de Paste, Vodafone Romania lanseaza serviciul gratuit Oferta in avans, o premiera pe piata telecomunicatiilor, prin care utilizatorii de cartele preplatite au posibilitatea sa ramana conectati in retea si sa beneficieze de reactivarea ofertei existente, chiar daca nu au credit suficient pe cont. Vodafone Romania integreaza astfel in oferta pentru cartele o optiune disponibila, prin traditie, doar pentru abonatii serviciilor mobile.

Prin noul serviciu, atunci cand creditul utilizatorilor Cartelei Vodafone devine insuficient, oferta este reinnoita automat, acestia primind astfel un credit in avans care va fi scazut din urmatoarea reincarcare. Tot ce trebuie sa faca este sa reincarce in urmatoarele sapte zile, pentru a putea folosi in continuare beneficiile incluse in oferta.
Noul serviciu este disponibil atat pentru clientii existenti, cat si cei noi care au avut cel putin doua activari consecutive ale unei oferte. Acesta poate fi activat trimitand textul „Da” la numarul 366, ca raspuns la un SMS pe care clientii il primesc pentru initierea serviciului.

Prin noua oferta lansata in campania de Paste, clientii Cartelei Vodafone pot, de asemenea, sa beneficieze de un bonus de 80.000 MB, cu valabilitate de 90 de zile, pe care il primesc la prima activare a unei oferte de minimum 6 euro: 50.000 MB se primesc automat la activarea ofertei, iar restul de 30.000 MB sunt oferiti in cadrul campaniei „Net Folosesti, Net Primesti” si se primesc la trimiterea unui SMS cu textul „Da” la 2777. Detaliile complete ale ofertei sunt disponibile pe pagina Vodafone Romania, la www.vodafone.ro/ofertainavans.

Oferta de care pot beneficia utilizatorii Cartelei Vodafone este sustinuta de o campanie de promovare construita in jurul mesajului „Ramai conectat chiar si cand nu reincarci”, derulata pe TV, radio, outdoor, in cinema si in mediul digital. Publicul ii va reintalni in materialele campaniei pe cantareata Antonia si vloggerul BRomania.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 26 de tari, 49 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 19 tari. La 31 decembrie 2017, Vodafone Group avea 529,1 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 19,3 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzand India si toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri. Pentru mai multe informatii, accesati www.vodafone.com.

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: