Advertisements
September 20, 2019
  • 2:04 pm Vouchere de 15.000 euro pentru Wi-Fi în spații publice din România
  • 2:02 pm Inovație și transformare digitală la Microsoft Envision Forum
  • 2:00 pm Inovarea în IT trebuie susținută inclusiv prin facilități fiscale
  • 5:21 pm Programul Microsoft for Startups susține startup-urile specializate în dezvoltarea de sisteme de condus autonom
  • 5:18 pm Ai de recuperat TVA din alt stat UE? Vezi până când poți să depui cererea de rambursare
85 vizualizări

WU Executive Academy, parte a Vienna University of Economics and Business – cea mai mare universitate de business din Europa – lanseaza sesiunea de burse de pana la 35% pentru programul Executive MBA Bucharest, care va incepe in noiembrie 2018. Viitorii studenti pot beneficia de o reducere de pana la 12.000 de euro din valoarea totala de 35.000 euro a scolarizarii, prin depunerea aplicatiilor pana la jumatatea lunii septembrie. Recunoscut ca fiind unul dintre cele mai apreciate programe de EMBA din Romania, programul oferit de WU se adreseaza managerilor si antreprenorilor cu experienta in management de minim 5 ani si se desfasoara in regim part-time, pe parcursul a 18 luni.

Tripla acreditare – EQUIS, AMBA si AACSB detinuta de WU Executive Academy reprezinta unul dintre punctele forte ce sporesc si mai mult calitatea acestui program si plaseaza universitatea printre cele 1% din totalul de 750 universitati si scoli de business internationale care beneficiaza de aceasta acreditare. De asemenea, Executive MBA Bucharest este printre putinele programe a caror structura a cursurilor este axata in proportie de peste 80% pe latura practica, prin studii de caz internationale de actualitate, iar tehnica de curs permite si incurajeaza interactiunea studentilor intre ei si cu alumni, prin organizarea de guest lectures.

„Prin acordarea acestor burse, WU isi propune sa faciliteze accesul managerilor si antreprenorilor cu merite deosebite la un program EMBA apreciat la nivel international. La randul lor, beneficiarii burselor aduc valoare adaugata programului prin experienta, know-how-ul, pasiune si motivatie. Programul Executive MBA Bucharest desfasurat de WU Executive Academy in Bucuresti, cu rezidentiate in SUA si Austria, promite managerilor romani o experienta de top, atat pe plan educational cat si personal, acesta fiind in permanenta adaptat la cele mai recente si importante tendinte si realitati economice, tehnologice si sociale, sub indrumarea exclusiva a profesorilor de top de la universitati internationale prestigioase.” a declarat Prof. Phillip C. Nell, directorul academic al programului Executive MBA Bucharest.

EMBA Bucharest a fost desemnat „Cel mai bun program de Executive MBA din Romania” in 2008, 2010, 2014 si 2015 si se afla in top 100 programe EMBA la nivel mondial. Succesul programului se datoreaza atat reputatiei profesorilor si universitatilor la care acestia predau, cat si celor trei module internationale, desfasurate in Austria si in SUA, care ofera studentilor ocazia de a interactiona cu manageri din companii diverse, aflate fie in perioade de tranzitie, fie intr-o faza de globalizare a business-ului.

Bursele se acorda in ordinea aplicatiilor si pe baza dosarului de inscriere in program, care trebuie sa contina un set de documente in limba engleza (cerere de aplicare disponibila pe www.executiveacademy.at , curriculum vitae, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivatie, copia tradusa si legalizata a diplomei de licenta, foaia matricola cu notele obtinute in timpul studiilor universitare, o fotografie digitala recenta, copie a pasaportului).

Programul va incepe in luna noiembrie 2018 si se va desfasura in regim part – time, pe parcursul a 18 luni, cursantii avand astfel posibilitatea de a-si continua activitatea profesionala. Pentru mai multe informatii despre conditiile de inscriere, cei interesati sunt invitati sa acceseze: https://executiveacademy.at/en/programs/mba/executive-mba/executive-mba-bucharest/

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: