Vivitek, un videoproiector cu 18000 lumeni si rezolutia WUXGA 1920×1200. Laserul, mult mai eficient decat lampa

243 vizualizări

Acest proiector laser cu o putere de 18.000 Lumeni ANSI este capabil să redea imagini clare si stralucitoare, şi oferă multiple beneficii la instalare, performanță ridicată în ceea ce privește raportul de cromatica si luminozitate, și necesită un nivel minim de intretinere.

Vivitek, un renumit producător de videoproiectoare inovatoare și alte produse de prezentare vizuală, duce experiența de vizionare la un nivel superior introducând proiectorul laser cu un singur chip și cea mai clară imagine: DU9800Z. Proiectorul cu sursă laser oferă 18,000 ANSI Lumeni cu o rezoluție nativă WUXGA 1920 x 1200 care asigură un standard impecabil al culorii și detaliilor – in linie cu standardul Vivitek în ceea ce privește durabilitatea și raportul calitate-preț. Prin durata de operare cu lumină laser de 20.000 de ore, acest proiector depășește cu mult proiectorul obișnuit cu lampă.

În mod tradițional, pentru a atinge un astfel de nivel al luminozității sunt folosite proiectoarele DLP cu 3 chip-uri, însă proiectorul reprezentativ al Vivitek furnizează o stralucire impresionantă de 18000 lumeni ANSI prin tehnologia DLP cu un singur chip, integrand tehnologia de iluminare laser-fosfor și asigurand redarea cu precizie a culorii. În plus, DU9800Z prezintă beneficii considerabile pentru Integratorii de Sisteme datorită formei compacte și greutății reduse care permit instalarea simplă și rapidă.

Mai mult decât atât, Vivitek oferă o nouă caracteristică de Luminozitate Constantă: Fiind prevăzut cu un senzor inteligent, DU9800Z măsoară permanent proiectia luminii și reglează iluminarea în mod corespunzător pentru a păstra luminozitatea constantă. Prin urmare, această caracteristică inovatoare reduce necesitatea recalibrarii regulate a proiectoarelor. DU9800Z este de asemenea caracterizat printr-o tehnologie Delta avansată de gestionare a căldurii, în timp ce oferă un design unic, etanș al blocului optic.  Acest model este prevăzut cu un sistem de răcire cu lichid, asigurând o răcire îmbunătățita. Astfel, robustețea proiectorului elimină orice impact negativ al prafului dar și o funcționare mai silențioasă. Datorită faptului că sursa de lumină laser asigură un control termic maxim, funcționarea proiectorului DU9800Z este menținută mereu stabilă și adecvată pentru operarea 27/4 cu o intervenție minimă a utilizatorului.

Comentând despre lansarea sa pe piață, Holger Graeff, Directorul General al Vivitek EMEA, spune: ”La Vivitek, ne dezvoltăm permanent și dorim să oferim clienților cele mai bune produse de afișare vizuală. DU9800Z reprezinta un produs de referinta pentru Vivitek deoarece tehnologia unica si inovatoare demonstrează dedicarea companiei în a căuta să inoveze industria proiectoarelor, optimizând experiența de vizionare.”

Caracteristici cheie:

  Performanță impresionantă de 18,000 Lumeni ANSI asigurată de un sistem DLP cu un singur chip.
  Rezoluție WUXGA și contrast 10,000:1 pentru imagini detaliate și clare.
  Sursă de lumină laser durabilă pentru un nivel constant al luminozității și performanță a culorii pentru până la 20,000 de ore de operare.
  Reglare fină și optimizare a imaginii prin calibrări avansate, inclusiv setări gamma și de gestionare a culorilor.
  Funcție Picture-in-Picture (PIP) pentru proiectarea simultană a imaginii din două surse diferite active.
  Compatibil cu Soluția Vivitek NovoConnect pentru funcția wireless și conectarea facilă la ecranul central, în cazul prezentărilor cu numeroși participanți.

Beneficii la instalare

  Designul etanș al blocului optic asigură o protectie îmbunătățită împotriva prafului și fibrelor.
  Flexibilitate la instalare cu o gama completa de 5 obiective motorizate interschimbabile, cu un raport de proiecție de la 0.84:1 la 7.00:1.
  Memorie pentru poziția lentilei.
  Edge-blending si warping.
  Proiectie in mod Portrait și instalarea la 90°, utilizarea la 360°.
  Interfețe HDBaseT și 3G-SDI pentru transmisii puternice de semnale video.
  Pregătit pentru integrare in retea și administrarea sistemului prin RJ45.
  Proiectorul a fost conceput pentru operare continuă 27/4 în orice poziție.
  Garanție de 5 ani

În Romania, produsele Vivitek sunt disponibile prin partenerii MGT Educational.

Advertisements