Advertisements
October 16, 2019
  • 4:11 pm 14 octombrie – Ziua Internațională a Deșeurilor Electrice
  • 4:06 pm Expunere sociala: examinarea problemelor de securitate din viitorul roboticii
  • 4:04 pm Zitec este oficial singura companie românească partener Magento, lider mondial în e-Commerce
  • 4:02 pm Procedurile simplificate de vămuire – o soluție avantajoasă pentru evitarea întârzierilor provocate de încasarea efectivă a taxelor vamale în contul vămii
  • 3:59 pm KPMG Legal România – dezvoltare strategică în aria serviciilor de consultanță în Tehnologie, IP și Protecția datelor prin preluarea casei de avocatură Fernbach & Partners
112 vizualizări

Una dintre principalele provocari de pe piata muncii este identificarea unor candidati cu un nivel ridicat de calificare. Lipsa fortei de munca afecteaza puternic toate domeniile industriei, mai ales in contextul in care mii de tineri parasesc anual tara. Unii aleg sa studieze dincolo de granite, altii cauta un job si oportunitati interesante.

Peste 30.000 de tineri romani studiaza in afara tarii in acest moment. Cei care aleg sa se intoarca in tara isi doresc un loc de munca in care experienta lor sa fie apreciata si rasplatita la adevarata valoare. Cu totii cauta joburi cu insemnatate, in care sa aplice ceea ce au invatat peste hotare.

Platforma Reviro face legatura intre acesti tineri si companiile care au nevoie de forta de lucru bine formata. Misiunea Reviro este sa conecteze potentialul tinerilor romani cu pregatire internationala la organizatii din Romania care sa le puna in valoare abilitatile dobandite la studii in cadrul universitatilor de prestigiu.

Companiile aflate in cautare de forta de munca isi pot promova joburile catre peste 10.000 de tineri cu studii internationale, care au experienta in cele mai variate domenii, de la finante, project management, inginerie si pana la resurse umane sau marketing.

Grupul EDUCATIVA, din care Reviro face parte, trimite anual tineri la studii in strainatate prin targurile de universitati sau prin serviciul de consiliere Edmundo. Reviro actioneaza ca un serviciu de recrutare ce inchide, practic, acest cerc.

„O mare parte dintre dintre acesti tineri pleaca la studii în strainatate cu ajutorul programelor EDUCATIVA, grup din care Reviro face parte. Noi tinem legatura cu ei pe tot parcursul studiilor, iar la finalizarea acestora incercam sa le gasim oportunitati potrivite in tara. Multi dintre cei care decid sa se intoarca acasa nu sunt conectati la realitatea de business de aici, dar sunt realisti in legatura cu pretentiile salariale si au nevoie de sustinere pentru a gasi joburile care li se potrivesc.

Colaboram atat cu multinationale, cat si cu companii mai mici sau chiar start-up-uri, principala conditie fiind sa reprezinte oportunitatea potrivita pentru unul dintre candidatii ce si-au depus CV-ul.” explica Mihai Zant, Managing Partner Reviro.

O astfel de oportunitate facilitata de Reviro este un program de Management Trainee oferit de Coca-Cola HBC Romania. Reviro organizeaza marti, 17 aprilie, un webinar in cadrul caruia tinerii aflati in cautarea unei oportunitati pot descoperi cum functioneaza cea mai mare companie de bauturi din Romania – de la procesul de productie la etapa de vanzare si care sunt rolurile ce sustin zi de zi aceste procese.

La finalul webinarului participantii pot aplica la RISE Management Trainee Program 2018, un program de dezvoltare accelerata, cu o durata de 2 ani ce are rolul de a pregati tinerii absolventi sa devina noua generatie de lideri ai Coca-Cola HBC.

Mai multe detalii despre Webinarul dedicat RISE Management Trainee Program 2018 si despre platforma Reviro gasiti pe www.reviro.ro.

REVIRO lucreaza cu unele dintre cele mai importante companii din Romania pentru a identifica joburi interesante si provocatoare pentru persoane care au studiat sau au lucrat in strainatate. Prin organizatia REVIRO, tineri care au fost educati la universitati prestigioase din afara tarii s-au intors cu succes acasa, in companii multinationale de top (Google, McKinsey, Coca Cola, Amazon, EY, P&G, Teach for Romania etc.), start-up-uri si ONG-uri cunoscute si ambitioase.

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: