Advertisements
November 20, 2019
  • 7:01 am World PR Report 2020: 3.600 de manageri din întreaga lume vorbesc despre reputaţie şi tendinţele în comunicare
  • 7:00 am Mastercard introduce Identity Check™, soluția care asigură securitatea crescută a tranzacțiilor online
  • 5:49 pm Startarium: 10 idei de afaceri lansate în crowdfunding cu mai puțin de 10.000 de euro
  • 5:48 pm De Black Friday, clienții care achită cu Mastercard sau Maestro pot câștiga un BMW I3
  • 3:49 pm Electrogrup dezvoltă, în premieră, o rețea 5G pe teritoriul Olandei
149 vizualizări

Designul intuitiv și fără vârstă al camerei digitale Olympus OM-D E-M10 Mark III a fost onorat cu două premii prestigioase de design : premiul iF Design și premiul Red Dot 2018. Ambele competiții internationale de design au primit pentru înregistrare peste 6.000 de produse, din care juriile internaționale au selectat pentru a fi distinse cu premii produsele cu cel mai bun design.

Având înglobate multe dintre tehnologiile de vârf ale altor modele din seria de camere Olympus OM-D, OM-D E-M10 Mark lll a fost proiectat pentru a încuraja fotografii amatori și entuziaști să descopere bucuria fotografierii.

Având vizor și Wi-Fi încorporat, fiind ușor și cu un design compact, modelul OM-D E-M10 Mark III a fost gândit pentru a fi partenerul perfect în călătorii. Ecranul LCD tactil care se poate înclina, dar și butoanele și comutatoarele rotative metalice care permit o utilizare ușoară, garantează un control intuitiv și permit fotografilor să realizeze cadre și înregistrări video uimitoare, clare, chiar din primul moment. Datorită celor patru moduri de fotografiere asistate de cameră, chiar şi fotografii începători pot face fotografii uimitoare, în timp ce călatoresc.

Primind premiile iF Design Award 2018 și Red Dot Award Winner 2018, aspectul atrăgător, precum și designul intuitiv și ergonomic al modelului OM-D E-M10 Mark III au fost acum recunoscute de către două dintre cele mai căutate embleme de calitate pentru designul produselor din întreaga lume.”

Jun Takahashi, Director General al Centrului de Design Olympus din Tokyo, Japonia, a mai spus: “Suntem încântați că am câștigat nu doar unul, ci ambele premii prestigioase de design internațional, iar aceasta vine ca o confirmare a muncii intense a designerilor noștri pentru crearea de modele funcţionale şi atemporale în gama noastră de camere digitale.”

Verificați site-ul Olympus la adresa http://www.olympus-europa.com pentru cele mai recente specificații.

premiul iF Design Award

De peste 60 de ani, premiul iF Design este o marcă recunoscută în întreaga lume în ceea ce privește un design excelent. Brandul iF este recunoscut pe plan internațional ca un simbol al unui design remarcabil. Toate produsele premiate sunt expuse la expoziția de design iF din Hamburg, Germania.

premiul Red Dot Award

Concursul internațional “Premiul Red Dot Award: Design de produs” are un juriu de specialitate care selectează cele mai bune produse ale anului. Sigiliul de calitate este acordat numai produselor al căror design remarcabil le distinge de produsele echivalente din piață. Produsele câștigătoare sunt prezentate la Muzeul de Design Red Dot din Essen, Germania, timp de patru săptămâni.

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: