YONDER, PRIMA COMPANIE DE OUTSOURCING DIN CLUJ, ANIVERSEAZĂ 25 DE ANI DE ACTIVITATE

256 vizualizări

Cea mai longevivă companie de software de pe piața clujeană, Yonder, anunță aniversarea a 25 de ani de activitate, timp în care a parcurs diferite etape. Rebranding-ul de la denumirea inițială, Nethrom, la Yonder a avut loc în urma achiziției companiei de către grupul olandez Total Specific Solutions (TSS). La rândul său, TSS a fost achiziționat ulterior de către grupul canadian Constellation Software Inc. în anul 2013. Acest context nou transformă Yonder într-un jucător important în dezvoltarea produselor software dedicate verticalelor de piață (Vertical Market Software).

Modelul intern de management a evoluat într-unul dinamic și agil, axat pe o structură “small and nimble”, care permite dezvoltarea constantă a angajaților, atât pe filiera managerială, cât și pe cea tehnologică.

“Yonder-ul de astăzi este o companie total diferită față de cea în care am intrat acum 21 de ani, ca și Junior Developer, proaspăt ieșit de pe băncile facultății. Am fost atras de ea pentru că era prima companie de outsourcing din Cluj și am știut că este cel mai bun loc în care mă pot dezvolta. Aceeași promisiune a rămas valabilă și astăzi pentru echipa Yonder.” ne zice Daniel Lar, Managing Director.

Mihai Buhai, Managing Director, adaugă “Mă bucur că am făcut parte în ultimii 6 ani din această călătorie care a început acum 25 de ani. Această perioadă a fost cea mai prolifică din cariera mea de până acum, datorită faptului că, pe de o parte, am avut de a face cu oameni de la care am putut învăța foarte multe, iar pe de altă parte mi s-a oferit și cadrul în care să pot experimenta lucruri noi, creativitatea fiind tot timpul încurajată.”

Deși este o companie cu o experiență vastă în business și software development, ritmul de evoluție al companiei a fost întotdeauna direct proporțial cu creșterea și dezvoltarea oamenilor din cadrul acesteia. În acest sens, Yonder oferă un program customizat pe nevoile fiecărui angajat, prin intermediul rolurilor de Career Managers dedicați acestei arii.

“Dezvoltarea într-o companie software nu constă doar în specializarea tehnologică. Compania reprezintă un context în care trebuie să găsești oportunitatea de dezvoltare atât pe plan tehnic, cât și pe plan uman. Diversitatea emoțională – interacțiunea cu clientul, lucrul în echipă, tratarea și gestionarea conflictelor, expunerea personalității, eșecurile suferite, rezultatele atinse, relațiile construite – din cadrul unei companii fac din aceasta o lentilă prin care te privești și care ajută în cunoașterea ta precum individ; lucru ce ține în totalitate de dezvoltare.” punctează Marius Câmpanu, Head of People Development.

Cu această ocazie, Yonder lansează și un logo aniversar, care va celebra cei 25 de ani de activitate pe tot parcursul anului 2018.

Yonder este o companie furnizoare de servicii software, înființată în anul 1993 sub numele de Nethrom, cu sedii în Cluj-Napoca și Iași. Compania oferă servicii de consultanță în inovație către partenerii săi de business din Europa de Vest, SUA și Canada.

Yonder face parte din grupul olandez Total Specific Solutions Group (TSS) și din grupul canadian Constellation Software Inc., cel mai mare grup de companii software nișat pe Vertical Market Software (VMS).

Pentru mai multe informații vizitați site-ul: www.tss-yonder.com/careers

Advertisements