eMAG: Programul de internship este primul pas spre joburile viitorului

390 vizualizări

Cei mai buni studenți din țară se pot pregăti pentru joburile viitorului în cadrul eMAG Talent Internship. Programul se va desfășura în perioada iulie-august 2018 și este o invitație într-o călătorie de două luni în universul ecommerce. Acesta este plătit, iar internii vor fi implicați în proiecte reale de business care le vor aduce competențe esențiale pentru startul lor în carieră.

„Căutăm studenți și absolvenți talentați, care vor să crească și care nu se feresc să spună „nu știu încă”. Avantajul echipei noastre este că orice construim are un impact, iar, mai mult decât atât, se și vede imediat. Transferăm acest „beneficiu” și în programul de internship,  construind două luni de provocări constante, cu proiecte reale și feedback constructiv. eMAG Talent Internship este un program de învățare  accelerată pentru cei care vor să crească repede”, a declarat Delia Sofonea, People Director eMAG.

În acest an sunt 39 de poziții disponibile, dintre care 31 de roluri în echipa eMAG în departamentele: Technology, Platforms (Marketplace, Web&Mobile, Commercial), Commercial și Finance. Noutatea acestei ediții vine din deschiderea a 8 roluri de interni în cadrul echipei Fashion Days, în departamentele: Technology, Content Production și Marketing.

Majoritatea pozițiilor sunt disponibile în București, dar tinerii din Iași și Craiova pot participa în program în centrele locale eMAG de dezvoltare software.

Technical & soft skills la eMAG Talent Internship

În cele două luni de internship plătit, studenții își vor dezvolta atât competențele tehnice cât și pe cele soft. Fiecare dintre ei va avea un mentor cu experiență din companie și va fi implicat într-un proces de învățare formală și on the job. În afară de taskurile de business, internii vor beneficia și de un program de training și vor construi proiecte reale alături de mentori și colegi, pe care le vor prezenta la sfârșitul celor două luni. Cei mai buni dintre ei vor avea ocazia să rămână în echipă și să își continue dezvoltarea.

„Fiecare proiect vine cu provocări noi. Am învățat ce înseamnă să fii Business Analyst, Project Manager, Scrum Master și am înțeles cât de importantă este comunicarea în cadrul unui proiect și a unei echipe. „Comunicare” și „organizare” sunt două cuvinte cheie pentru a duce la bun sfârșit un proiect”, a declarat Mihaela Niculae, fost intern, actual angajat al eMAG în echipa Web&Mobile Platform.

Ecommerce-ul se dezvoltă constant și creează noi joburi, iar componenta de tehnologie este o arie de dezvoltare cheie pentru eMAG. Internii care vor ocupa roluri în echipele de Technology își vor îmbunătăți competenţele din zonele PHP, DevOps și testare.

Cum te pregătești pentru eMAG Talent Internship?

Cei care doresc să se dezvolte în echipa eMAG pot să se înscrie online în perioada 24 aprilie – 18 mai 2018. Toți candidații intră într-un  proces de selecție care cuprinde mai multe etape și care este adaptat fiecărui departament în care sunt roluri deschise (formular online, teste de logică şi de specialitate, interviuri individuale sau de grup).

Mai multe informații despre eMAG Talent Internship, ediția 2018, pot fi urmărite aici: cariere.emag.ro/internship/.

De asemenea, în perioada aprilie-mai, eMAG organizează o serie de întâlniri cu studenții, în parteneriat cu Universitățile din București, susținute de o parte dintre mentorii acestei ediții.

Următoarele întâlniri:

Data Ora Locație
27 aprilie 14: 00-16:00 Universitatea Politehnica
9 mai 14:00-16:00 Universitatea București Mate-Info
Advertisements