Wacom Cintiq Pro Engine transformă monitorul interactiv Cintiq Pro într-o staţie grafică puternică – primul studio de creație all-in-one

228 vizualizări

Wacom Cintiq Pro Engine este un modul PC compact care transformă Cintiq Pro într-un studio de creație puternic. Artiştii, designerii şi inginerii pot transforma Cintiq Pro într-o staţie grafică puternică, cu Windows 10, pentru a rula aplicaţii de creație solicitante şi fluxuri de lucru, inclusiv 3D, animație și realitate virtuală.

Wacom a anunţat lansarea Wacom Cintiq Pro Engine, un modul PC de creație,  disponibil în două configuraţii care se integrează complet cu monitorul interactiv Cintiq Pro 24. Conceput pentru ilustratori profesioniști, designeri, ingineri şi utilizatori aplicațiilor de editare video care au nevoie de computere profesionale cu putere mare de procesare şi performanță grafică, Cintiq Pro Engine se introduce în slotul din partea din spate a Cintiq Pro 24, eliminând problemele de spațiu, conectică şi compatibilitate care rezultă adesea din utilizarea calculatoarelor externe sau a laptop-urilor.

“Este misiunea noastră să ajutăm profesioniştii să creeze fără elemente care să le distragă atenţia sau să aglomereze spațiul de lucru, şi să le dăm posibilitatea să abordeze spații noi de creaţie de conţinut pentru AR, VR şi MR. Astfel, Wacom Cintiq Pro Engine vine cu o soluţie frumoasă, uşor de utilizat pentru toţi creativii” a spus Faik Karaoglu, vicepreşedinte executiv al Business Creative Unit de la Wacom.

Atașarea Cintiq Pro Engine la Cintiq Pro 24 transformă Cintiq Pro 24 într-un studio de creație complet, cu Windows 10, care susține chiar şi cele mai exigente programe şi aplicaţii utilizate de către profesioniştii din domeniul creativ. Combinația dintre monitorul interactiv Wacom Cintiq Pro, puternicul modul PC de creație Wacom Cintiq Pro Engine precum şi un suport flexibil și rotativ Wacom Ergo Stand este o abordare inovatoare pentru furnizarea unui mediu de lucru integrat şi specializat pentru creativi. Adăugând creionul Wacom Pro Pen 3D, profesioniștii care lucreaază în animație  sau modelare 3D, sau aplicaţii CAD, vor vedea beneficiul imediat pentru fluxul lor de lucru.

Suport pentru Realitatea Virtuală

În plus faţă de beneficiile aplicaţiilor de creație, Cintiq Pro Engine susţine fluxul de lucru tot mai important al realității virtuale (VR). Majoritatea produselor Wacom sunt deja capabile să suporte crearea de conţinut VR, dar pentru a revizui şi a verifica conținutul VR, clienţii au nevoie frecvent să mute conținutul pe un alt PC care are suficientă putere grafică astfel încât să poată rula conţinut VR.

Grafică puternică

Wacom Cintiq Pro Engine este propulsat de NVIDIA Quadro P3200. Această placă grafică este bazată pe arhitectura NVIDIA Pascal GPU, care oferă puterea necesară aplicațiilor creative de astăzi, cu grafică și putere de procesare mult mai rapide decât cele integrate în procesor. “Wacom proiectează produse pentru modul în care artiştii şi designeri creează. Acestea sunt intuitive, naturale şi rapide şi pot fi folosite oriunde,” spune Bob Pette, vice-preşedinte, Professional Visualisation, NVIDIA. “Noul nostru Quadro P3200 mobil furnizează o tonă de putere grafică în noile Cintiq şi Cintiq Engine Pro, şi suntem încântați să îl prezentăm la conferința noastră viitoare pentru tehnologia GPU.”

Flexibilitatea de care de ai nevoie

Memoria și suportul de stocare SSD ale Wacom Cintiq Pro Engine se pot înlocui şi actualiza, asigurând flexibilitatea sistemului. Având în vedere natura plug & play a hardware-ului, este uşor de trecut de la monitorul Cintiq 32″ la Cintiq  24″ păstrând același mediu informatic cu Cintiq Pro Engine. Această flexibilitate nu se găsește nicăieri altundeva pe piață şi duce la un cost total de exploatare (TCO) mai mic decât al oricarei alte soluţii. 

Advertisements