Luna Mai aduce Revolutia Joburilor la Banca de Joburi

229 vizualizări

Esti in cautarea unui loc de munca mai bine platit, care sa iti ofere stabilitate si siguranta? Din data de 1 Mai Banca de Joburi iti aduce „Revolutia Joburilor”! Fie ca vrei sa muncesti in Romănia sau in strainatate, ca ai studii de specialitate sau esti necalificat, la „Revolutia Joburilor” iti vei gasi cu siguranta un loc de munca care sa ti se potriveasca si care sa te ajute sa iti transformi viata in ceea ce visezi sa fie.

Vrei sa pleci la munca in strainatate? Avem peste 6000 de joburi, in peste 20 de tari. Plecarea la munca este de la rapida la ultra-rapida, Consultantii Banca de Joburi ajutăndu-te de la inceput si păna dupa ce ai ajuns la munca in strainatate. In plus, agentia noastra iti ofera sfaturi pentru interviul cu angajatorul, ajutor la intocmirea dosarului pentru angajare si pleci la munca cu un contract semnat cu angajatorul, inca din Romănia. Nu trebuie sa iti faci griji referitor la cazare si transport deoarece cazarea este pre-identificata, iar echipa Banca de Joburi iti ofera asistenta in ceea ce priveste transportul catre tara de destinatie si catre locul de cazare. Toate acestea cu ZERO comisioane!

Vrei sa lucrezi in Romănia? „Revolutia Joburilor” este pentru tine! Campania vine in intămpinarea ta cu sute de locuri de munca in domenii variate din tara ta. Este vorba despre locuri de munca in cadrul a zeci de companii autohtone. Astfel, la „Revolutia Joburilor” te angajezi la tine in tara, in conditii de munca decente, cu un contract de munca si cu posibilitatea unei cariere.

Ce trebuie sa faci?  Intra pe pagina campaniei si aplica fie pentru un loc de munca in strainatate, fie pentru unul in Romănia. Dupa ce completezi formularul, vei fi contactat de unul din Consultantii Banca de Joburi care te va ajuta sa gasesti locul de munca mult visat. Vei sustine un pre-interviu telefonic, te chemam la noi la sediu pentru a ne cunoaste mai bine, dupa care urmeaza interviul direct cu angajatorul. Daca esti acceptat de catre acesta, semnezi contractul de munca direct cu el si te poti pregati sa incepi munca. Atăt de simplu este.

Ce ai de pierdut? Nimic. Iti oferi sansa de a fi selectat de unul dintre angajatorii din tara si din strainatate. Iti oferim consultanta specializata si dedicata pentru a-ti maximiza sansele de reusita. Esti inscris automat in baza noastra de date si vei fi contactat pentru cele mai noi oferte, conform cerintelor tale. Iti vom fi un partener pe termen lung in drumul tau spre jobul mult visat.

Care sunt beneficiile tale? Completarea formularului dureaza doar 1 minut si este primul pas catre un job sigur si stabil, catre o cariera intr-un loc de munca la care sa te prezinti zilnic cu placere si de unde iti poti planifica linistit viitorul.

 „In ultimele luni am fost martori la o crestere semnificativa a ofertelor de munca, atăt in Romănia, căt si in strainatate, astfel ca „Revolutia Joburilor” a venit ca cel mai natural lucru posibil. Candidatii nostri au posibilitatea de a alege tara si domeniul in care doresc sa munceasca, beneficiind de locuri de munca bine platite si 100% sigure, asistenta specializata din momentul in care ne contacteaza, păna la incetarea contractului cu angajatorul. Avantajele pentru candidati sunt căt se poate de evidente si ii invitam sa profite de aceasta sansa.” a declarat Bogdan Filip, General Manager Banca de Joburi.

Advertisements