Advertisements
June 17, 2019
  • 3:20 pm Cum arată noul concept de taxi aerian Uber și alte anunțuri făcute de companie la cea de-a treia ediție a summit-ului anual de transport aerian Elevate
  • 3:18 pm Golin & iSense Solutions: Care sunt principalii factori de influenţă şi cum iau deciziile noile generaţii
  • 3:15 pm Mastercard lansează soluţii inovatoare pentru sistemul de open banking
  • 3:12 pm Samsung anunță lansarea lui XCover 4s
  • 3:10 pm Tehnici esențiale de creștere a conversiei vânzărilor online
21 vizualizări

Vodafone a devenit partener premium al ESL, cea mai mare companie de sporturi electronice din lume, si va sponsoriza cele mai importante evenimente ESL, Intel® Extreme Masters, ESL One si ESL Pro League. Sporturile electronice inregistreaza cea mai rapida crestere in randul sporturilor internationale, turneele ESL desfasurandu-se in arene din intreaga lume, in care cei mai buni jucatori si echipe la nivel mondial concureaza in fata unei audiente live care insumeaza milioane de fani.

Colaborarea cu ESL evidentiaza modalitatea in care reteaua Vodafone reuneste jucatorii si fanii din cele 25 de tari in care operatorul are peste 500 de milioane de conexiuni mobile, dintre care 104 milioane de conexiuni 4G, si 19 milioane de conexiuni de broadband fix. De asemenea, colaborarea va sustine dezvoltarea noilor tehnologii 5G care vor contribui la transformarea jocurilor.

Totodata, Vodafone va colabora cu ESL pentru a sprijini o serie de initiative care promoveaza diversitatea si participarea femeilor la activitati care tin de sporturile electronice si care sunt dominate, in general, de barbati. Vodafone va deveni partener premium al competitiei de sporturi electronice pentru femei de la evenimentul IEM Sidney din mai 2018 si va colabora cu cele mai cunoscute personalitati feminine la nivel mondial pentru a evidentia oportunitatile femeilor de a participa la competitii profesioniste sau de a urma o cariera in industria sporturilor electronice.

Acordul de sponsorizare dintre Vodafone si ESL include o sectiune noua de difuzare live intitulat „The Vodafone View”, distribuirea de continut si de publicitate, precum si branding si activari la evenimente. Mai multe informatii sunt disponibile pe playfaster.vodafone.com, platforma globala dedicata sporturilor electronice si parteneriatului dintre Vodafone si ESL.

In Romania, potrivit sondajului global „LivePanel” realizat de GroupM in 2017, 21% dintre respondenti joaca zilnic jocuri video online. In timpul saptamanii, 24% dintre acestia aloca intre 30 si 60 de minute pentru jocurile video, iar in timpul weekendurilor, 28% aloca intre 60 si 120 de minute pentru aceasta activitate. 40% dintre respondenti joaca jocuri video pentru relaxare, 33% pentru divertisment si 21% din pasiune. De asemenea, 20% dintre respondenti cumpara cel putin un joc video in fiecare an. Sondajul a fost realizat pe baza raspunsurilor a 3.000 de utilizatori de internet.

Una dintre cele mai recente initiative ale Vodafone Romania in domeniul jocurilor este lansarea, in octombrie 2017, a jocului mobil „RaceReady Vodafone” ce ofera lectii de condus defensiv pe Transfaragasan pentru toti utilizatorii, acestea fiind realizate de campionul de raliu Titi Aur.

Vodafone a organizat o intrecere live pe cel mai spectaculos drum din tara, intre campionul de raliu Titi Aur, aflat la volanul unui autoturism, si gameri romani care au concurat in timp real in cadrul jocului mobil, pe replica virtuala a traseului, prin intermediul conexiunii Supernet™ 4.5G. In primele doua saptamani de la lansare, „RaceReady Vodafone” a fost descarcat de peste 150.000 de utilizatori care au jucat, pana in prezent, 298.376 de curse ce insumeaza un timp total de 978 de zile. Jocul „RaceReady Vodafone” este disponibil gratuit pentru telefoanele si tabletele cu sistem de operare iOS si Android.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 25 de tari, 47 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 18 tari. La 31 decembrie 2017, Vodafone Group avea 529,1 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 19,3 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzand India si toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri. Pentru mai multe informatii, accesati www.vodafone.com.

Playfaster.vodafone.com

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: