3 trenduri de actualitate prin servicii de creare website si prezenta online

214 vizualizări

Un website este adesea primul contact cu compania ta pe care potentialii clienti il au. Tocmai din acest motiv, este important sa apelezi la servicii de creare website ale unei agentii specializate si care pune accentul pe echilibrul dintre functionalitatea si designul unui website.

Pe cand campaniile de promovare sunt temporare, un website este prezent pe termen foarte lung sau nedefinit, deci acesta trebuie sa concentreze tot ce e mai de pret legat de servicii, produse si misiune, in functie de specificul afacerii.

Competitivitatea din mediul online este un avantaj pentru orice afacere din mediul online

Nu este suficient doar sa atragem oamenii sa acceseze website-ul. Un rol la fel de important il joaca mentinerea potentialilor clienti pe paginile web, fapt care sporeste in  cele din urma sansele de a castiga increderea utilizatorilor. Din acest motiv, website-ul trebuie conceput si implementat in functie de anumite principii si bune practici de marketing.

Specialistii Fortin.agency prezinta 3 cele mai importante tendinte la ora actuala in materie de creare website pentru companii. Asadar, se recomanda urmatoarele:

1.    Orice continut de pe website sa se poata adapta in functie de dispozitivul de pe care este accesat

Navigarea pe internet de pe dispozitive mobile este in crestere, iar in urmatorii ani se speculeaza ca mai mult de jumatate din cumparaturile online se vor face de pe smartphone-uri sau tablete.

Astfel, antreprenorii trebuie sa apele la agentii care construiesc website-uri flexibile si adaptabile pentru orice device folosit de utilizatorii web.

2.    Optimizarea website-ului pentru motoarele de cautare (SEO)

In acest context deosebit de competitiv, este vital sa profitam de toate instrumentele care ne pot surclasa in fata concurentilor. Optimizarea SEO a website-ului favorizeaza locul aparitiei acestuia in primele rezultate ale cautarilor online.

Aceste actiuni SEO sunt practici realizate la nivel de website (On-Page) si implica respectarea la nivel de programare, design si text a regulilor impuse de algoritmii motorului de cautare GoogleSearch. Este foarte important sa tinem cont de aceasta realitate pentru a determina, in mod responsabil, prezenta online a unui website.

Atat obiectivele cat si rezultatele SEO sunt masurabile, fapt ce face din acest tip de optimizare un trend actual foarte bine motivat.

3.    Continut de calitate, relevant pentru publicul tinta

Calitatea continutului este cruciala pentru absolut orice tip de platforma sau metoda de promovare, dar in special pentru magazinele online de prezentare. Pe langa faptul ca algoritmul motoarelor de cautare favorizeaza continutul relevant, calitatea acestuia are un impact puternic la prima vizita a potentialilor clienti.

Astfel, continutul (atat vizual cat si textual) trebuie sa fie unul atractiv si in ton cu caracteristicile publicului vizat, dar echilibrat si relevant in acelasi timp.

Degeaba reusim sa atragem vizitatori pe website, daca acestia nu sunt captivati de informatie si il parasesc in mai putin de un minut. E bine de mentionat ca nu doar calitatea continutului conteaza, ci si regularitatea cu care acesta este actualizat.

Cuvintele cheie in acest caz sunt, „constant”, „relevant” si „de efect”

Serviciile de creare website specializate garanteaza doua mari beneficii ale detinerii unui website de top: notorietate online si cresterea numarului de vanzari.

Orice website este prezent in mediul online cu un motiv bine-intemeiat. Gandirea antreprenorilor inclina catre profitabilitate, iar aceasta trebuie sprijinita prin mijloace diverse, printre care sa numara si un website construit eficient.

Fiindca un website este in sinea lui un instrument de marketing, este evident ca rezultatele vor fi in ton cu efortul specializat la care apelam.

Echipa de specialisti Fortin.agency propune o paradigma materializate prin servicii variate de marketing digital, unde obiectivul de creare de website-uri cu adevarat performante ocupa intotdeauna prima pozitie.

Advertisements