Advertisements
March 20, 2019
  • 7:22 pm Sondaj BestJobs: Costul „birourilor goale”. Cu cât au scăzut profitul și afacerile companiilor românești din cauza lipsei de angajați
  • 7:19 pm Mai mult de jumătate dintre internauții români folosesc 3 sau mai multe dispozitive pentru a se conecta la internet
  • 7:16 pm Prima întâlnire instituțională între Alexandru Petrescu, ministrul Comunicațiilor și Societății informaționale și reprezentanții industrie blockchain din România
  • 7:12 pm Performanta pentru companiile de distributie cu SocrateERP
  • 7:10 pm Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr

Agenția de publicitate Centrade | Cheil își consolidează echipa, anunțând recrutarea Ioanei Zamfir pe postul de director de creație. Cu o experiență impresionantă și numeroase premii prestigioase în portofoliu, rolul Ioanei va fi să dezvolte activitatea de creație și să obțină recunoașterea industriei la festivaluri de profil, să construiască o cultură orientată spre creativitate atât la nivel intern, cât și în relație cu clienții și partenerii agenției, să identifice oportunități și să genereze idei creative la nivel regional.

„Văd în noua noastră colaborare o oportunitate imensă, pe care sunt hotărâtă s-o valorific la potențialul ei maxim”, spune Ioana. „Sunt foarte fericită că vin la conducerea departamentului de creație într-un moment de shift pentru Centrade | Cheil, de la o agenție de comunicare integrată către o agenție modernă care folosește big data și integrează tehnologia în proiecte. Cred că aici este viitorul pieței, dacă navigăm cu succes prin digital storytelling, branded content sau co-creation pentru a le oferi oamenilor idei valoroase și conținut pe care vor să-l vadă în mod real. Cheil este o rețea forward-thinking, extrem de preocupată de inovație, așa că am cea mai mare încredere în echipa locală și regională căreia mă alătur. De-abia aștept să creștem împreună campaniile clienților noștri și să profităm de toate șansele cu care ne vom întâlni. Îmi propun să fim o agenție recunoscută pentru work integrat și curajos, o agenție plină de creativi extraordinari.”

Ioana Zamfir și-a început cariera în publicitate în anul 2010. În ultimii 7 ani, a făcut parte din echipa de creație Mccann Bucuresti, unde a fost promovată până în poziția de Group Creative Director. Aici a lucrat pentru clienții cei mai importanți ai agenției, atât locali, cât și globali: Vodafone, Coca-Cola, Mastercard, Nestle, Julius Meinl, Unilever și mulți alții.
Recunoașterea pentru munca ei în creație a venit în forma celor mai importante premii, în festivaluri prestigioase din industrie. Printre ele, Cannes Lions, Eurobest, Golden Drum, Effie sau Fibra.
În timpul anilor ei de copywriting, a fost recunoscută drept Copywriterul Anului în Romania de către juriul internațional de la Fibra Awards. A fost ea însăși parte a Marelui Juriu la New York Festivals.

„Ioana este un om de creație talentat, dar și un manager abil, care știe să dezvolte echipe și să confirme așteptările clienților. Ea se alătură agenției noastre într-un moment extrem de important”, subliniază Radu Florescu, CEO Centrade | Cheil South-East Europe. „Acum câteva zile anunțam integrarea în rețeaua globală Cheil, care a venit pe fondul unei colaborări foarte bune în ultimii doi ani. Viitorul imediat va fi despre consolidarea poziției noastre în regiune, cu precădere în marketing digital. Am încredere că Ioana preia o echipă de creație foarte bine pregătită și talentată, pe care o va coordona în aceleași standarde de performanță care i-au adus recunoașterea industriei și până acum”.

Centrade | Cheil are o echipă de creație formată din 20 de specialiști cu competențe în campanii de brand, implementare pe toate canalele, conținut digital, UX și design. Portofoliul recent de clienți include branduri de prestigiu precum Samsung, Raiffeisen Bank, Dr. Oetker, Mondelez, Procter & Gamble, Point PickUp.

 

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: