Advertisements
December 16, 2018
  • 3:31 pm De Crăciun fii mai bun … cu smartphone-ul tău!
  • 3:28 pm GLYKON vă propune sistemul de gestiune, pentru stații carburanți, PetroSol, conform cu noua legislație privind A.M.E.F-urile
  • 3:26 pm PROGZEE – partenerul tău de încredere în crearea unui magazin online profesional
  • 3:17 pm Bijuteriile TEILOR dau startul implementării întregii suite de aplicații de business de la SoftOne
  • 3:11 pm Taxify în Timișoara: sute de șoferi parteneri și zeci de mii de pasageri în doar două luni de la lansare

În perioada 16 Iulie – 11 August, Cegeka Romania va da startul programului Cegeka Digital Youth Bootcamp, organizat în Iași, unde 12 studenți vor învăța bazele tehnologiilor Java, .NET, Angula6 și NodeJS.

Despre Cegeka Digital Youth Bootcamp

Cegeka Digital Youth Bootcamp este un program de mentorat prin care 12 studenți vor lucra alături de specialiști din domeniu, având oportunitatea de a învăța Java, .NET, Angular6 și/sau NodeJS, în funcție de interesul fiecăruia.

Programul de mentorat din Iași face parte din proiectul Cegeka Digital Youth – o inițiativă Cegeka România, dezvoltată în parteneriat cu Școala de Valori și Wizegen – prin care ne dorim să oferim studenților posibilitatea de a aplica lucrurile teoretice învățate în facutățile de profil și de a descoperi proiecte interesante și tehnologii noi.

Despre Cegeka

Cegeka este o companie belgiană la origini, cu 4.500 de angajați în 10 birouri din Europa. Dintre ei, peste 500 lucrează în Romania, în birourile din București și Iași. Compania operează două divizii de business: Software Development și Infrastructură. Cegeka operează centre de excelență în Inteligență Artificială, BlockChain și Machine Learning și este recunoscută pe piața europeană pentru gradul ridicat și eficiența utilizării proceselor Agile în cadrul companiei.

Cristina Olariu – Director HR

“Prețuim educația și credem că aceasta reprezintă fundamentul vieții. Pentru noi, oamenii sunt cei mai importanți și ne dorim să investim timp și resurse în dezvoltarea tinerilor cu potențial, pasionați de IT, care vor să se remarce și să contribuie la evoluția domeniului ICT.”

Laurențiu Oprea – Manager Divizie SOFAR

“Metodologia Agile ne permite să construim echipe complexe, echilibrate, unde toți membrii sunt egali. Juniorii sunt încurajați să își spună punctul de vedere și participă în egală măsură în luarea deciziilor la nivel de echipă. Ne așteptăm ca fiecare membru al echipei să fie pasionat, să aibă dorința de a evolua rapid și determinarea necesară.”

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: