Advertisements
February 22, 2019
  • 7:56 pm Bucureștiul este în topul orașelor cu cei mai mulți și mai tineri angajați din industria de înaltă tehnologie
  • 7:50 pm Postare blog 5 in 5, 2019. De la sămânță la raft
  • 7:46 pm Orange lansează case de marcat cu jurnal electronic pentru IMM-uri
  • 5:24 pm Impact Hub Bucharest aduce în București Finala Regională Central European Startup Awards 2019
  • 5:21 pm UP! Your Service: Patru din zece angajați români sunt criticați sau penalizați de către șefi atunci când greșesc

Comunitatea Uber din România a ajuns la peste 1 milion de utilizatori. Mulțumim! Te invităm să o cunoști pe Ioana, utilizatorul nostru cu numărul 1 milion – o tânără mamă de 27 de ani care locuiește în Bucureşti. Vom face tot ce ține de noi să continuăm să oferim în România un serviciu sigur, transparent și de încredere, așa cum facem în alte peste 600 de orașe din 77 de țări. #uber1milion

Comunitatea Uber în România a ajuns la 1 milion de utilizatori. Îți mulțumim pentru încredere, am făcut un drum lung împreună din februarie 2015, cand am lansat serviciul în București. Alături de partenerii noștri, suntem mândri să te ducem în siguranță la destinație de peste trei ani, fie că locuiești în București, Cluj Napoca, Brașov sau Timișoara.

Ioana, una într-un milion

Utilizatorul cu numărul 1 milion este Ioana, o tânără mămică de 27 de ani din Bacău, care locuiește în București. Pentru a sărbători momentul, Uber a întâlnit-o pe Ioana și i-a oferit 100 de curse gratuite. București. Prima cursa cu Uber a fost pe 17 mai și a costat 10 lei. Pentru a sărbători momentul, am întâlnit-o pe Ioana, i-am oferit în dar 100 de curse și i-am pus câteva întrebări despre cum a ajuns să folosească serviciul.

„Am aflat de Uber de la cumnata mea, care îl folosește de ceva vreme, și care mereu mi-l recomanda, mai ales când mă întorceam noaptea târziu acasă. Am folosit prima oară Uber zilele trecute, când am mers la un interviu. Am descărcat aplicația cu noaptea-n cap și a doua zi am folosit-o. Îmi place că pot vedea în aplicație în cât timp ajunge, cine este șoferul și ce mașină are, dar mai ales îmi place că Uber a introdus plata cu cash. Șoferii sunt politicoși și foarte de treabă, iar atunci când merg cu fetița mea nu se strâmbă când mă văd cu căruțul” ne-a spus Ioana.

Depășirea pragului de 1 milion de utilizatori arată că, în acești trei ani, am trecut de la un serviciu de nișă, mai ales pentru tineri, la un serviciu pentru toată lumea. Am devenit o parte importantă din sistemul de mobilitate al orașelor mari, alături de transportul în comun și de taxi. Vom face tot ce ține de noi să continuăm să oferim în România un serviciu sigur, transparent și de încredere, așa cum facem în alte peste 600 de orașe din 77 de țări.

Postat de: Maryna, Uber, Povești

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: