Advertisements
September 22, 2018
  • 3:14 pm Honor Play primește nouă premii la IFA 2018 pentru performanță de calitate superioară
  • 4:48 pm Elena Apostolescu, Director general, CMF Consulting: Software-ul produs şi folosit în cadrul firmei poate fi evaluat şi înregistrat în contabilitate?
  • 3:04 pm Sfaturi pentru alegerea ofertei de internet
  • 4:19 pm Ministrul Radu Oprea lansează Business România la Internațional Business Forum
  • 4:16 pm Uber lansează și în România noua aplicație realizată alături de șoferi, pentru șoferi

Wallenhorst, 28.05.2018 – Cei mai merituoşi parteneri au fost premiaţi la Amsterdam.

Cu prilejul adunării anuale a acţionarilor, cei mai performanţi parteneri ai reţelei europene de transport în regim de grupaj au fost onoraţi cu Premiile pentru performanţă.

Mult râvnitul trofeu „Partner of the Year” a fost câştigat de Gebrüder Weiss Gesellschaft m.b.H. (Austria) pentru a patra oară consecutiv.

La categoria „Calitate”, care este structurată pe două grupe în funcţie de dimensiunea firmei, L.W. Cretschmar GmbH & Co. KG din Kornwestheim (Germania) şi Heppner GmbH & Co. KG din Frankfurt am Main (Germania) au fost distinşi cu titlul de „Campion al calităţii”.

Groupe Heppner din Ormes (Franţa) este fericitul câştigător la categoria „Improvement of the Year”.

Criteriile au fost stabilite pe baza evaluărilor lunare calitative şi cantitative.

Cei aproape 60 de participanţi i-au sărbătorit pe câştigători şi prestaţia lor cu o croazieră pe canalele oraşului şi cu o cină în grup.

System Alliance Europe reunește competența celor mai importante firme de transport de dimensiuni medii. Dacă un client se adresează transportatorului regional, i se oferă cunoștințele de specialitate ale unei platforme europene de transport colectiv de bunuri. Înaltele standarde de calitate, procesele transparente și transporturile fiabile sunt garantate prin politici de organizare și de tehnologie a informațiilor. Gebrüder Weiss este partener oficial al System Alliance Europe.

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: