Decernarea premiilor System Alliance Europe

Wallenhorst, 28.05.2018 – Cei mai merituoşi parteneri au fost premiaţi la Amsterdam.

Cu prilejul adunării anuale a acţionarilor, cei mai performanţi parteneri ai reţelei europene de transport în regim de grupaj au fost onoraţi cu Premiile pentru performanţă.

Mult râvnitul trofeu „Partner of the Year” a fost câştigat de Gebrüder Weiss Gesellschaft m.b.H. (Austria) pentru a patra oară consecutiv.

La categoria „Calitate”, care este structurată pe două grupe în funcţie de dimensiunea firmei, L.W. Cretschmar GmbH & Co. KG din Kornwestheim (Germania) şi Heppner GmbH & Co. KG din Frankfurt am Main (Germania) au fost distinşi cu titlul de „Campion al calităţii”.

Groupe Heppner din Ormes (Franţa) este fericitul câştigător la categoria „Improvement of the Year”.

Criteriile au fost stabilite pe baza evaluărilor lunare calitative şi cantitative.

Cei aproape 60 de participanţi i-au sărbătorit pe câştigători şi prestaţia lor cu o croazieră pe canalele oraşului şi cu o cină în grup.

System Alliance Europe reunește competența celor mai importante firme de transport de dimensiuni medii. Dacă un client se adresează transportatorului regional, i se oferă cunoștințele de specialitate ale unei platforme europene de transport colectiv de bunuri. Înaltele standarde de calitate, procesele transparente și transporturile fiabile sunt garantate prin politici de organizare și de tehnologie a informațiilor. Gebrüder Weiss este partener oficial al System Alliance Europe.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s