Advertisements
March 24, 2019
  • 7:46 pm IMPORTANT! DE ACUM VĂ PUTEȚI ABONA LA FLUXUL DE ALERTE JOBURI IN IT.RO!
  • 7:22 pm Sondaj BestJobs: Costul „birourilor goale”. Cu cât au scăzut profitul și afacerile companiilor românești din cauza lipsei de angajați
  • 7:19 pm Mai mult de jumătate dintre internauții români folosesc 3 sau mai multe dispozitive pentru a se conecta la internet
  • 7:16 pm Prima întâlnire instituțională între Alexandru Petrescu, ministrul Comunicațiilor și Societății informaționale și reprezentanții industrie blockchain din România
  • 7:12 pm Performanta pentru companiile de distributie cu SocrateERP

In perioada 29-30 mai, Teamdeals.ro, platforma online ce genereaza anual peste 600.000 de comenzi, participa pentru prima oara la cel mai important eveniment de e-Commerce si marketing online, GpeC 2018. Cu aceasta ocazie, vizitatorii care trec pragul standului Teamdeals.ro vor beneficia de oferte exclusive!

TeamDeals Marketplace va putea fi cu usurinta “depistat” la GPeC 2018, datorita conceptului inedit cu care isi va intampina vizitatorii. Organizat sub forma unei bucatarii unde se „coace” succesul unui business, TeamDeals Marketplace va oferi in cadrul evenimentului „ingredientele secrete” cu care si-a fidelizat deja cei peste 3.000 de comercianti-parteneri. “Prin acest concept mai putin obisnuit intr-un mediu de business, urmarim sa punem in evidenta faptul ca marketplace-ul TeamDeals detine toate tehnologiile necesare pentru ca un comerciant sa-si accelereze vanzarile.

Strategia implementata si instrumentele oferite partenerilor nostri reprezinta reteta care va genera 10 milioane de euro vanzari in 2018. La GPeC, oferim companiilor interesate oferte exclusive, valabile doar pe perioada evenimentului”, declara Daniel Dragomir, CEO MachTeam Soft, companie care administreaza TeamDeals Marketplace.

Astfel, reprezentantii TeamDeals.ro vor prezenta beneficiile parteneriatului cu marketplace-ul cu o experienta de peste 7 ani pe piata. Vizitatorii vor „gusta” din ingredientele succesului, din care enumeram doar cateva:

– asistenta gratuita si consiliere pe intreaga utilizare a platformei,

– elaborarea strategiilor impreuna cu partenerii,

– promovare eficienta – prin newsletter (3,5 milioane de abonati), platformele sociale (peste 360.0000 followers pe Facebook) si prin platformele conexe (oferteturism.ro, ondisplay.ro, ofert.ele.ro)

– preturi preferentiale pentru livrarea produselor

– aplicatie dedicata, creata de echipa proprie Teamdeals.ro pentru comercianti, disponibila gratuit atat pe Google Play, cat si in AppStore. Aici, partenerii isi pot gestiona singuri ofertele, vor putea intra in contact cu clientii si pot vedea in timp real comenzile generate, dar si incasarile.

De ce sa alegi TeamDeals Marketplace?

 La ora actuala, marketplace-ul reprezinta cel mai eficient canal de vanzari datorita listarii facile a portofoliului de produse al companiilor, a ofertelor, receptionarea comenzilor si transmiterea a facturilor asociate. Mai mult, tehnologiile folosite permit un control total atat asupra produselor listate, cat si pentru stocuri, preturi de lista si oferte.

“Marketplace-ul reprezinta o rampa de lansare pentru firmele nou infiintate, dar si o metoda de stabilizare a  business-urilor care au acumulat deja ceva experienta pe piata si doresc sa-si creasca substantial vanzarile cu 0 (zero) investitii” , conchide Daniel Dragomir.

Site-ul TeamDeals.ro, care se adreseaza tuturor magazinelor online si offline, a fost lansat in 2011, avand in primele zile 10 contracte semnate. Acestea au generat insa sute de comenzi in doar cateva zile de la lansare. In 7 ani, peste 3.000 de companii au accesat Teamdeals Marketplace, iar in ultimul an platforma a generat peste 600.000 de comenzi.

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: