Advertisements
September 18, 2018
  • 3:14 pm Honor Play primește nouă premii la IFA 2018 pentru performanță de calitate superioară
  • 4:48 pm Elena Apostolescu, Director general, CMF Consulting: Software-ul produs şi folosit în cadrul firmei poate fi evaluat şi înregistrat în contabilitate?
  • 3:04 pm Sfaturi pentru alegerea ofertei de internet
  • 4:19 pm Ministrul Radu Oprea lansează Business România la Internațional Business Forum
  • 4:16 pm Uber lansează și în România noua aplicație realizată alături de șoferi, pentru șoferi

Dezvoltatorul francez de jocuri video Ubisoft, unul dintre cei mai jucători de pe piaţa globală de profil, a avut în 2017 în România un număr mediu de 1.576 de an­gajaţi, cu 144 mai mulţi decât în anul precedent, conform datelor raportate de companie la Ministerul Finanţelor Publice.

Cifra de afaceri a companiei a crescut anul trecut cu 15%, la 193,6 mil. lei (42,4 mil. euro) în timp ce profitul net a fost de 10,4 mil. lei (2,3 mil. euro), corespondent unei mar­je de profit de 23,8% din venituri. La finele lunii decembrie 2017 compania avea datorii totale de 7,7 mil. lei (1,7 mil. euro).

Ubisoft este cel mai mare dezvoltator de jocuri video prezent pe piaţa din România după cifra de afaceri, printre ceilalţi jucători numărându-se companii precum Electronic Arts Games, Gameloft, Amber Studios şi King. Studioul de la Bucureşti al Ubisoft a realizat jocuri precum Silent Hunter, Blazing Angels sau H.A.W.X., şi a participat la realizarea unor jocuri ca Just Dance, Assassin’s Creed, Ghost Recon şi Watch Dogs, conform datelor comu­nicate anterior de companie, transmite Ziarul Financiar.

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: