Advertisements
March 24, 2019
  • 7:46 pm IMPORTANT! DE ACUM VĂ PUTEȚI ABONA LA FLUXUL DE ALERTE JOBURI IN IT.RO!
  • 7:22 pm Sondaj BestJobs: Costul „birourilor goale”. Cu cât au scăzut profitul și afacerile companiilor românești din cauza lipsei de angajați
  • 7:19 pm Mai mult de jumătate dintre internauții români folosesc 3 sau mai multe dispozitive pentru a se conecta la internet
  • 7:16 pm Prima întâlnire instituțională între Alexandru Petrescu, ministrul Comunicațiilor și Societății informaționale și reprezentanții industrie blockchain din România
  • 7:12 pm Performanta pentru companiile de distributie cu SocrateERP

Reprezentanții companiilor multinaționale și decidenți din domeniul marketingului digital, din România și Republica Moldova, vin să se specializeze la cel mai avansat program de comunicare Strategic Communication Training, care va fi susținut de experți britanici, la București, în perioada 7 – 10 iunie.

Trainerii programului, Kelly Freeman și Desirée Banugo, vor împărtăși vasta lor experiență în domeniu comunicării și al content writingului, iar participanții se vor specializa în tactici de comunicare și scriere în social media.

Kelly Freeman are o experiență profesională de peste 25 de ani în comunicare și organizare de evenimente, care stă la baza trainingurilor pe care le susține. A dezvoltat strategii de comunicare pentru numeroase organizații și a contribuit la strategia generală a acestora.

Expertul în comunicare, Kelly Freeman, va susține trei cursuri intensive: Internal Communication, Strategii avansate de PR și Comunicare și Strategic Event Management. Training-urile se adresează profesioniștilor în domeniul comunicării care vor să își îmbunătățească cunoștințele despre realizarea și implementarea unei strategii eficiente, dar și celor care vor să înțeleagă care este rolul acesteia în creșterea organizației.

Expertul în social media, Desirée Banugo, are o vastă experiență în marketingul internațional și social media. În decursul carierei sale a proiectat și gestionat campanii de lansare în peste 30 de țări, în aproximativ 20 de industrii diferite. Pe lista sa de clienți se regăsesc: Lloyds Banking Group, IBM, Yahoo!, Shell, DeBeers, Jaguar, Vodafone și British Film Institute și mulți alții.

În data de 10 iunie, Desirée va susține cursul intensiv de Content writing în digital și social media. În cadrul trainingului de la București sunt așteptați comunicatori și marketeri care își doresc să înțeleagă mai bine mecanismul de comunicare în social media și tehnicile de adaptare a tonul discursului public.

Programul intensiv de comunicare are o structură care îmbină noțiunile teoretice cu cele practice și încurajează networking-ul. De-a lungul edițiilor anterioare, participanții au împărtășit experiența lor și idei din campaniile de profil.

Edițiile anterioare au avut ca participanți specialiști în comunicare și marketing din cadrul companiilor multinaționale, precum: Orange, Telekom, Ikea,  Apa Nova, Nordic Import Export CO și mulți alții.

Înscrierile se pot face pe site-ul agenției Creative Business Management, la adresa de email cursuri@cbmanagement.ro sau la numarul de telefon 0743.183.353.

International School of Communication este una dintre cele mai bine cotate instituții de training din Marea Britanie, având și un centru de training în Dubai. La cursurile ISOC participă o mare varietate de cursanți, de la ofițeri de presă la prim-miniștri. ISOC este deținută și condusă de Pinnacle International, cea mai mare companie de training în comunicare și PR din lume. ISOC este acreditat de Consiliul de Acreditare Britanic – BAC, instituție a Guvernului Britanic responsabilă cu acordarea de calificări companiilor de training.

Creative Business Management, agentie de PR si firma de training in Bucuresti, ofera cursuri inovative de formare in cele mai noi domenii de activitate, cum ar fi relatii publice, marketing online sau leadership. Cursurile noastre sunt adaptate constant cerintelor pietei de munca din Romania si beneficiaza de experitiza trainerilor din cadrul unor prestigioase firme de consultanta din strainatate.

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: