Advertisements
February 22, 2019
  • 7:56 pm Bucureștiul este în topul orașelor cu cei mai mulți și mai tineri angajați din industria de înaltă tehnologie
  • 7:50 pm Postare blog 5 in 5, 2019. De la sămânță la raft
  • 7:46 pm Orange lansează case de marcat cu jurnal electronic pentru IMM-uri
  • 5:24 pm Impact Hub Bucharest aduce în București Finala Regională Central European Startup Awards 2019
  • 5:21 pm UP! Your Service: Patru din zece angajați români sunt criticați sau penalizați de către șefi atunci când greșesc

System Innovation România, furnizor de soluții ERP şi principalul partener SAP Business One în România, a deschis o nouă locație în Cluj-Napoca pentru a oferi un suport mai prompt în cadrul proiectelor din nord-vestul ţării.

Compania va fi astfel mai aproape de potențiali clienţi, furnizând soluții ERP și de asemenea va înţelege mai bine specificul mediului de afaceri local şi totodată va putea creşte calitatea serviciilor.

În ultimii ani, System Innovation Romania a derulat mai multe proiecte în Transilvania, companii precum EURIAL, NOVO TECH, SALUS, FAIST MEKATRONIC alegând un sistem ERP reprezentat prin soluţia SAP Business One pentru gestionarea activităţii lor. Sunt companii în plină dezvoltare, cu un nivel ridicat de complexitate operaţională, astfel incat adopţia SAP Business One a adus un plus de valoare de business. Astfel, consultanţii System Innovation Romania sunt implicaţi permanent în adăugarea de noi functionalităţi sau personalizari, dincolo de mentenanţa obişnuită şi ajustările legislative. Existenţa unei echipe locale va creşte calitatea serviciilor precum şi timpul de răspuns la solicitarile clienţilor.

„Chiar dacă suntem în plină epocă digitală, interacţiunea directă, relaţia apropiată cu oamenii ajută la bunul mers al lucrurilor. Dincolo de tehnologie, considerăm că succesul unui proiect ERP  stă în buna colaborare dintre furnizor şi beneficiar, în transparenţă şi muncă de echipă. Complementar, am remarcat un interes mare al companiilor din Ardeal pentru adoptarea soluţiilor integrate de management al companiei. Biroul de la Cluj ne va ajuta sa fim mai aproape de clienții nostri locali, sa intelegem mai bine cerintele acestora si sa le asiguram obtinerea unui randament maxim din implementarile solutiilor noastre. Vom fi mai activi la nivel local, vom fi prezenţi la evenimente, întâlniri şi workshopuri. Vom petrece mai puţin timp în trafic şi deplasări şi mult mai mult timp în discuţiile cu clienţii noştri.” consideră Ciprian Condur, Managing Partner System Innovation Romania.

System Innovation România este primul partener Value Added Reseller pentru SAP Business One din România. Încă din 2008, compania oferă servicii complete de consultanţă şi implementare pentru soluţia ERP SAP Business One, dedicată organizaţiilor medii şi mici, atât în România cât şi pe piaţa internaţională. System Innovation Romania a localizat SAP Business One atât în România cât şi în Bulgaria şi Serbia, acumulând astfel un nivel ridicat de cunoştinţe şi expertiză. Deasemenea, soluția ERP integrează în proiecte add on-uri specifice SAP Business One, dar şi instrumente de analiză avansate, precum soluţia de Business Intelligence, QlikView. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi  www.sysinconsult.ro.

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: