Advertisements
September 18, 2018
  • 3:14 pm Honor Play primește nouă premii la IFA 2018 pentru performanță de calitate superioară
  • 4:48 pm Elena Apostolescu, Director general, CMF Consulting: Software-ul produs şi folosit în cadrul firmei poate fi evaluat şi înregistrat în contabilitate?
  • 3:04 pm Sfaturi pentru alegerea ofertei de internet
  • 4:19 pm Ministrul Radu Oprea lansează Business România la Internațional Business Forum
  • 4:16 pm Uber lansează și în România noua aplicație realizată alături de șoferi, pentru șoferi

creart si Formare Culturala organizeaza pe 6 iunie 2018, de la ora 19:00, in offline si online, o dezbatere pe tema noilor tehnologii in cresterea si dinamizarea publicurilor culturale.

Offline: Sala Teatrelli: theatre, music and more din Piata Alexandru Lahovari nr. 7, Bucuresti
Online live si ulterior: Contul de Youtube Modernism.ro

La dezbatere vor lua cuvantul Dan Benzakein – despre potentialul realitatii virtuale si augumentate in proiecte culturale in Romania, Razvan Pascu – despre festivalul de arta si tehnologie Amural din Brasov, Elena Paslaru-Hubati – despre comunicare inovativa si Tudor Juravlea – despre despre cum putem construi produse culturale prin metode de design centrat pe utilizator.

Dezbaterea va fi moderata de Minodora Cerin si Oana Nasui – editorii volumului „Noii industriasi, creativii” si initiatoarele Formare Culturala, o platforma care aduce profesionisti si practicieni din mediul cultural si creativ impreuna cu cei care lucreaza sau aspira sa lucreze in acest mediu. Minodora va avea o interventie despre interdisciplinaritate si „Noii industriasi, creativii”, un material resursa pentru industriile creative romanesti, iar Oana va vorbi aplicat despre posibilitatea includerii, in cererile de finantari nerambursabile pentru proiecte culturale, de linii de buget privind noile tehnologii.

Evenimentul va fi transmis live pe canalul de Youtube Modernism.ro – https://www.youtube.com/user/modernismpunctro

Intrarea este libera in limita locurilor disponibile. Rezervari se pot face la numarul de telefon al casei de bilete creart: 0735.560.692.
Event Facebook: https://www.facebook.com/events/2050934728501941/

Dan Benzakein, strateg digital media & content (continut si media digitale), este online din 1994 si a dezvoltat de-a lungul timpului o intelegere aprofundata a schimbarii fundamentale societale datorata digitalului si tehnologiei. In 2017 a fondat in Romania Realities, un think-tank dedicat VR (Virtual Reality – realitate virtuala) si AR (Augmented Reality – realitate augumentata), o initiativa interdisciplinara care coaguleaza, sustine si promoveaza antreprenori si companii romanesti din aceste domenii.

In ultimii 10 ani Tudor Juravlea a lucrat in proiectele de inovatie implementate de cele mai importante companii de telecom, banking si energie din Romania, cu experienta variata in managementul si marketingul produselor (product management & marketing), designul experientei utilizatorilor (UX), strategii digitale si metode de inovare.

Pana la 19 ani Razvan Pascu a avut acelasi traseu scolar ca si cosmonautul roman Dumitru Prunariu: Scoala Generala nr. 10 si Colegiul National de Informatica Grigore Moisil din Brasov. De 3 ani este director de creatie si video artist in studioul Aural Eye si de 4 ani regizor al AMURAL Festival Vizual. „Dar si producator. Si capcaun” (spune Razvan).
Elena Paslaru-Hubati a debutat in antreprenoriat in 2012, in calitate de cofondator al agenţiei de relaţii publice The Cover, „tocmai pentru a experimenta pe propria piele ce inseamna sa iei iniţiativa, sa conduci o echipa şi sa treci printr-un proces de asumare a ceea ce eşti.” (spune Elena). Are peste 13 ani de experienţa in comunicare, atat in agenţie, cat şi la client – relaţii publice, marketing, strategie, organizare, planificare, execuţie, management.
Minodora Cerin este initiatoare si coordonatoare de proiecte culturale de peste 12 ani. Este promotoare a celor care activeaza in industriile creative si are o mare afinitate pentru interdisciplinaritate si proiecte cu impact educational, social si cultural.
Cu experienta profesionala in domeniile expertizei culturale: consultanta, management, evaluare, formare profesionala, Oana Nasui activeaza ca fondator si dezvoltator de proiecte si programe culturale si creative.
///
creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie este un serviciu public aflat in subordinea Primariei Municipiului Bucuresti, cu misiunea de a raspunde nevoilor culturale comunitare prin oferirea de produse si servicii culturale diverse. www.creart.ro
Platforma Formare Culturala, initiata in 2012, dezvolta online si offline traininguri de formare si consultanta in sectoare culturale si creative si pune la dispozitie resurse – studii, opinii, cercetari, inclusiv cartea „Noii industriasi, creativii”. www.formareculturala.ro

 

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: