Vodafone Romania anunta incheierea unui acord cu Telekom Romania pentru servicii wholesale

Vodafone Romania a incheiat un acord cu Telekom Romania pentru servicii wholesale, pe baza caruia Vodafone va putea lansa servicii de internet fix si TV, folosind reteaua de fibra optica a Telekom Romania din zonele urbane. Acordul va permite Telekom sa isi exploateze mai bine infrastructura fixa.

„Acest acord reprezinta un pas inainte in implementarea uneia dintre prioritatile noastre principale, si anume extinderea catre gospodarii si familii. In plus fata de oferta comerciala existenta, clientii nostri vor beneficia, dupa implementarea acordului, de pachete convergente, care vor include servicii mobile, servicii fixe in banda larga si de televiziune, insotite de aceeasi calitate a serviciilor de care se bucura deja in relatia cu noi”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone Romania (FOTO).

Pe segmentul de clienti persoane fizice, Vodafone Romania ofera servicii de voce si date mobile, precum si serviciul de streaming video si de muzica 4GTV+. Pe segmentul de persoane juridice, compania s-a remarcat de-a lungul timpului prin inovatie in ceea ce priveste pachetele convergente de servicii complete fix-mobil, care includ internet, IP VPN si servicii de voce, inca din anul 2000.

Cele doua companii vor continua sa concureze independent pe piata, fiecare dintre ele urmandu-si propriul plan de dezvoltare, in concordanta cu strategiile comerciale si de business autonome.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 25 de tari, 46 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 18 tari. La 31 martie 2018, Vodafone Group avea 535,8 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 19,7 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzand India si toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri. Pentru mai multe informatii, accesati http://www.vodafone.com.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s