Advertisements
September 16, 2019
  • 5:21 pm Programul Microsoft for Startups susține startup-urile specializate în dezvoltarea de sisteme de condus autonom
  • 5:18 pm Ai de recuperat TVA din alt stat UE? Vezi până când poți să depui cererea de rambursare
  • 5:15 pm Konica Minolta devine partener autorizat HPE Business
  • 5:14 pm Programul Bursele ANIS 2019 a strâns un fond de premiere de 60.000 euro. Cadrele didactice mai au 4 zile pentru a se înscrie
  • 5:11 pm Ce tipuri de trainiguri aleg companiile pentru instruirea angajaților
87 vizualizări

Signify (Euronext: LIGHT), liderul mondial în domeniul iluminatului, anunță lansarea globală a Philips Hue Sync, o aplicație gratuită ce permite sincronizarea perfectă a luminilor Philips Hue cu jocuri, video-uri și muzică. Noul software pentru divertisment funcționează împreună cu aplicația Philips Hue pe orice calculator cu Windows 10 sau macOS (Sierra și mai recent).

Philips Hue este ingredientul ideal care completează orice conținut de divertisment, fie că vorbim despre jocuri, filme sau muzică – oferind experienţe vizuale captivante, fără precedent.

Imaginați-vă că faceți parte dintr-un un joc de acțiune, iar luminile se sincronizează în timp real cu cadrele de pe ecran. Sau, când priviți un apus extraordinar dintr-un film, camera este inundată în aceleași nuanțe calde de portocaliu și galben pe care le vedeți pe ecran. Și, în cele din urmă, muzica prinde viaţă atunci când luminile dansează pe ritmul pieselor tale preferate.

“Din experiența noastră în dezvoltarea programelor pilot pentru divertisment, am redefinit modul în care iluminatul poate fi sincronizat cu jocuri, muzică și video pentru a-i captiva pe oameni. Hue Sync oferă o modalitate unică de a sincroniza rapid efectele luminii cu conținutul  vizual. Colaborând cu jucătorii cheie din industria de divertisment am  mers și mai departe.  Video-ul formației DCappella de la Disney, ‘Immortals’, demonstrează sincronizarea perfectă dintre video-ul plin de culoare și capacitatea de imersiune a lui Hue Sync,” “, a declarat Jasper Vervoort, Head of Marketing and Product Management, Home Systems and Luminaires în cadrul Signify.

Sincronizarea Disney Music Group cu Hue

Signify a colaborat cu Disney Music Group pentru a prezenta Philips Hue Sync cu aşteptatul video al formaţiei DCappella.

Formația cântă piesa ‘Immortals’, de pe coloana sonoră a filmului animat de la Disney, câștigător al premiului Oscar, ‘Big Hero 6’. Ca parte a colaborării, fanii se pot delecta cu noul video, experimentându-l la 360 de grade. Urmăriți videoul aici.

“Suntem încântați să colaborăm cu echipa care lucrează la Philips Hue Sync pentru acest video în 360 de grade, ceea ce dovedeşte angajamentul nostru de a duce conținutul video muzical la un nou nivel. Această tehnologie sporește spectrul culorilor vibrante din vedeoclipul ‘Immortals’ al formaţiei DCappella și insuflă viață vocilor lor uluitoare într-un experiment senzorial incredibil, ce este disponibil de azi și în casele fanilor,” a declarat Rob Souriall, Vice President Global Partnership Marketing în cadrul Disney Music Group.

Navigare simplă

Panoul de comandă a aplicației este proiectat pentru uz zilnic. După selectarea modului audio, video sau gaming, puteți sincroniza luminile cu conținutul de divertisment de pe calculator, cu o singură apăsare de buton.

Alegeți nivelul de imersiune

Oferind diferite opțiuni de personalizare, Philips Hue Sync este conceput astfel încât experiența oferită de lumină să întrunească preferințele personale ale tuturor. Presupunând că nu aveți nevoie întotdeauna de același nivel de imersiune spaţială, software-ul oferă posibilitatea de a schimba nivelele de luminozitate și viteza cu care se schimbă luminile. Puteți alege între ‘Discret, Moderat, Puternic și Intens’. Pentru audio, Philips Hue Sync oferă alte nuanţe care se potrivesc bine cu diferitele genuri muzicale. De exemplu, culorile pastel discrete merg bine cu piesele ambientale, iar tonurile mai intense, mai îndrăznețe se potrivesc cu muzica rock și dance.

Philips Hue Sync poate fi utilizat de pe calculator, laptop și televizor, redând conținutul ce rulează pe calculator via AirPlay pe un Apple TV, Google Chromecast, Miracast și HDMI.

Pentru mai multe informații despre Philips Hue Sync și pentru a descărca software-ul, vizitați https://www2.meethue.com/ro-ro/entertainment.

Urmăriţi MeetHue.com și pe canalele noastre de social media (Facebook, Twitter și Instagram).

Pentru mai multe informații despre DCappella, vizitați www.dcappellalive.com și FacebookTwitter și Instagram.

Signify este noul nume al societății Philips Lighting începând cu 16 mai 2018.

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: