Advertisements
June 16, 2019
  • 3:20 pm Cum arată noul concept de taxi aerian Uber și alte anunțuri făcute de companie la cea de-a treia ediție a summit-ului anual de transport aerian Elevate
  • 3:18 pm Golin & iSense Solutions: Care sunt principalii factori de influenţă şi cum iau deciziile noile generaţii
  • 3:15 pm Mastercard lansează soluţii inovatoare pentru sistemul de open banking
  • 3:12 pm Samsung anunță lansarea lui XCover 4s
  • 3:10 pm Tehnici esențiale de creștere a conversiei vânzărilor online
19 vizualizări

Imprezzio Global a anuntat astazi ca divizia de servicii a fost achizitionata de co-fondatorul Tudor Ciuleanu si va functiona sub un nou nume, RebelDot .

 Conform acordului, Imprezzio Global este acum o filiala detinuta in totalitate de Grupul Imprezzio si va continua sa dezvolte produse conform activitatilor principale ale Imprezzio Inc.

 

Imprezzio Global a fost infiintata in 2008 de catre Dave Talarico, Kelly Birr si Tudor Ciuleanu, ca o ramura offshore a Imprezzio Inc. Curand dupa aceea, compania a creat divizia de Servicii care a inceput sa ofere consultanta si servicii de software personalizate clientilor externi. Deoarece Imprezzio se concentrează pe Marketing Automation pentru Industriile de Asigurari si Finante, decizia de separare a fost luata de comun acord de consiliul de administratie al Imprezzio Group.

“Acum avem doua noi companii pe care le putem dezvolta intr-un ritm accelerat”, a declarat Tudor Ciuleanu, CEO al RebelDot. “Aniversarea mea de 10 ani in Imprezzio Global vine cu un nou capitol, numit RebelDot. Credem ca faptul ca suntem parteneri tehnici si nu doar simpli furnizori de servicii pentru clientii nostri este cheia remodelarii industriei software din Cluj. Ca atare, vom continua sa oferim clientilor nostri proiecte care aduc o adevarata valoare prin inovare. De asemenea, cresterea diviziei de servicii nu ar fi fost posibila fara implicarea totala a echipei noastre. Avand in vedere acest lucru si dorinta noastra de a ne imbunatati continuu modul de lucru, dorim sa anuntam si unul dintre primele beneficii nonstandard introduse de RebelDot: concediu nelimitat, pentru toti angajatii RebelDot, primul beneficiu de acest gen pe piata IT din Cluj, din cate stim”.

“Timp de aproape 10 ani, echipa de servicii, acum RebelDot, ne-a oferit atat noua cat si clientilor nostri servicii de o calitate si o viteza exceptionala. Suntem incantati sa vedem ca Tudor si echipa sa incep acest nou capitol de crestere si excelenta.”, a declarat Kelly Birr, Chief Innovation Officer, Imprezzio Group.

Cu parteneriate interesante si noi locatii deja puse in miscare, RebelDot doreste sa se extinda in intreaga lume ca lider in dezvoltarea de software, transformand tehnologia intr-un avantaj pentru fiecare companie.

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: