Advertisements
December 16, 2018
  • 3:31 pm De Crăciun fii mai bun … cu smartphone-ul tău!
  • 3:28 pm GLYKON vă propune sistemul de gestiune, pentru stații carburanți, PetroSol, conform cu noua legislație privind A.M.E.F-urile
  • 3:26 pm PROGZEE – partenerul tău de încredere în crearea unui magazin online profesional
  • 3:17 pm Bijuteriile TEILOR dau startul implementării întregii suite de aplicații de business de la SoftOne
  • 3:11 pm Taxify în Timișoara: sute de șoferi parteneri și zeci de mii de pasageri în doar două luni de la lansare

Pentru cititorii din Romania, site-urile de recenzii de carti se dovedesc a fi utile in contextul in care respectivele recenzii ii ajuta sa isi dea seama structura unei carti. O buna recenzie este aceea care reuseste sa il faca pe cititor sa isi dea seama care este “anatomia” unei carti, fara a dezvalui detalii concrete ale firului narativ, adica ascunzand “oasele” (ceea ce se intampla cu exactitate, aspecte relevante ale plotului).

Recent, s-a deschis o noua comunitate online – Carturarul.ro, o platforma unde sunt postate recenzii ale unor carti.

La o prima vizita, cititorii avizati din Romania pot observa structura ordonata si in acelasi timp moderna a acestui site. Un lucru care atrage este faptul ca ofera vizitatorilor o experienta facila in a naviga pe acest site, nefiind o pagina web foarte “stufoasa”, care se pierde in prea multe elemente de design care nu isi au rostul.

Dimpotriva, designul este unul simplu si in acelasi timp proaspat, modern. Nuanta de verde aleasa ca tonalitate cromatica reprezentativa sugereaza deopotriva intelepciunea, dar si prospetimea literara, aspecte pe care le poti dobandi facand parte din comunitatea “carturarilor” din Romania.

Un punct forte al recenziilor de pe Carturarul.ro consta in faptul ca acestea nu sunt stufoase, ci trateaza exact aspectele esentiale ale cartii. De asemenea, nu dezvaluie lucruri importante din plot, ci doar prezinta specificul cartii, pentru a ajuta cititorii din Romania sa isi faca o idee asupra cartii pe care urmeaza sa o achizitioneze.

Recenziile de pe Carturarul.ro sunt impartite in patru parti, fiecare importanta pentru a creiona intr-un mod obiectiv, dar sugestiv, acest schelet primar al cartilor descrise. Aceste parti se intituleaza: Informatii generale, Plotul, Stilul literar si atmosfera creata prin cuvinte, dar si sectiunea si De ce merita sa cumperi cartea (pe Carturarul.ro, cititorii vor gasi recenzii la carti care merita, din varii motive, sa fie citite).

Un alt aspect pozitiv este ca aceasta platforma online trateaza atat carti ale autorilor straini, cat si carti ale autorilor romani.

Merita sa vizitezi aceasta platforma online deoarece vei gasi sub acelasi “acoperis” recenzii de carti din domenii variate, de la sectiunea de beletristica la cea de cultura generala, precum si istorie si sanatate.

Titlul site-ului este sugestiv ales si te incadreaza, pe tine, ca si vizitator, in aceasta comunitate online a carturarilor din Romania, reprezentata sugestiv de ilustratia cititorului modern, cu o infatisare cool, care apare pe pagina principala a site-ului.

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: