Advertisements
January 17, 2019
  • 5:00 pm 1 din 5 angajați români crede că lucrează în domeniul nepotrivit și își dorește o reconversie profesională
  • 4:58 pm Netcity Telecom: Investițiile private în infrastructură, bugetul local și confortul populației pot fi afectate de decizii de supra-reglementare
  • 4:55 pm Digital Marketing Forum 2019 aduce 3 traininguri inedite sustinute de specialisti internationali!
  • 3:21 pm Vodafone, lider mondial pentru serviciile Machine-to-Machine pentru al cincilea an consecutiv
  • 3:18 pm Virtualizarea cumpărăturilor în România

ADN, Alternativa pentru Demnitate Națională, primul partid politic pe tehnologie blockchain din Europa, lansat în România, menționat în plenul Parlamentului European.

Europarlamentarul Cătălin Ivan a ținut astăzi un discurs în plenul Parlamentului European, în cadrul dezbaterii cu președintele Klaus Iohannis, înaintea preluării de către România a președinției Consiliului Uniunii Europene.

El a mulțumit președintelui României pentru mesajul pozitiv pe care l-a transmis la Strasbourg, într-un context complicat pentru România, atât pe plan intern, cât și internațional.

”După mai bine de 10 ani de tensiuni, de eșecuri, de crize, una după alta, este nevoie să arătăm cetățenilor europeni că am învățat din aceste greșeli. Vreau să vă mulțumesc că ați amintit de cei peste 100.000 de tineri excepționali din România care lucrează în industria IT, care dezvoltă proiecte pe blockchain, care folosesc tehnologiile moderne. Nu întâmplător, zilele acestea, s-a lansat în România primul proiect politic pe blockchain, primul partid blockchain din Europa. Îmi pun mari speranțe într-o Europă digitalizată pentru că prin digitalizare putem lupta împotriva corupției și împotriva sărăciei. Vreau să mulțumesc că ați amintit nu doar de unitatea Uniunii Europene, de importanța acestei unități, ci și de unitatea prin diversitate. Vă mulțumesc că v-ați întors la crezul primordial al UE, anume că uniți suntem mai puternici, dar uniți în diversitatea noastră, păstrând specificul național, păstrând valorile naționale.” – Cătălin Ivan, europarlamentar neafiliat, fondator al Alternativei pentru Demnitatea Națională.

 

Discursul poate fi urmărit pe linkul de mai jos, între minutele 12:00:23 și 12:02:16 http://www.europarl.europa.eu/plenary/ro/home.html

Advertisements
admin

Redactor online cu o experiență de aproape zece ani.

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: